20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ERCİYES KAYAK MERKEZİ’NDE, KÜTÜPHANE KONSEPTLİ OTEL AÇILIYOR

Erciyes Kayak Merkezi’nde inşa edilen kütüphane konseptli Library otelde kış sezonu öncesi çalışmalar sürüyor. Kış sezonunda Library Hotel, müşterilerine hizmet vermeye başlayacak.

Erciyes Kayak Merkezi’nde, kütüphane konseptli otel açılıyor

09 Eylül 2021 Perşembe 14:00

KAYSERİ- Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi’nde, kütüphane konseptli Library otel, kış sezonunda müşterilerine hizmet vermeye başlayacak.

Erciyes Kayak Merkezi’nde inşa edilen kütüphane konseptli Library otelde kış sezonu öncesi çalışmalar sürüyor. Kış sezonunda Library Hotel, müşterilerine hizmet vermeye başlayacak. Library Hotel, yapılan çalışmalar kapsamında Polonyalı tur operatörü Itaka ile işbirliği anlaşması gerçekleştirdi.

library-hotel,-.jpgLibrary Hotel işletmecisi ve Genel Müdürü Barış Aydın, Türkiye’nin en iyi imkanlarla donatılmış kayak pistlerine sahip Erciyes Kayak Merkezimizde ki otelde, Polonya’dan gelecek misafirleri memnuniyetle ağırlayacaklarını belirterek, Itaka tur operatörlerine hem kendilerine hem de bölgeye olan destekleri için teşekkür etti. Aydın, yakında açılacak otel için işbirliği çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA