20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ERCİYES KAYAK MERKEZİ ZİRVESİ JABBAR’LA COŞTU!

Türkiye’nin en donanımlı kış sporları ve yaşam stili üssü Erciyes Kayak Merkezi, hafta sonu Ford Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yaptı.

Erciyes Kayak Merkezi zirvesi Jabbar’la coştu!

05 Mart 2018 Pazartesi 19:00

KAYSERİ- Türkiye’nin en donanımlı kış sporları ve yaşam stili üssü Erciyes Kayak Merkezi, hafta sonu Ford Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yaptı. 18 ülkeden 85 sporcu, takımlar ve yoğun izleyici katılımı ile yaşanan haftasonu, Jabbar konseri ile taçlandı.

erciyes-konser-004.jpgDünya’nın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan FIS Snowboard Dünya Kupası’nın Erciyes etabı, Ford Snowboard Dünya Kupası olarak, geçtiğimiz cumartesi günü, Erciyes’in dinamik eğlence programlarıyla öne çıkan bölgesi Develi Kapı’da yer alan Arctic Lounge’ da gerçekleşti. 

erciyes-konser.jpg
18 ülkeden 85 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Ford Snowboard Dünya Kupası heyecanını izlemek isteyenler için Magna Apex önüne dev ekranlar kuruldu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen spor severler, karlar üzerinde konumlu Ford Winter Lounge’da yarış heyecanına an be an ortak oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş. tarafından, Ford Türkiye’nin destekleriyle Erciyes’te bu yıl 3’üncü kez düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası’nda kadınlarda Rus sporcu Milena Bykova, erkeklerde Alman sporcu Stefan Baumeister birinci oldu. Yarışmada dereceye giren sporcular ödüllerini, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erciyes AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı ve Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk’ün elinden aldı. Yarışta sporculara toplam 50 bin İsviçre Frangı para ödülü dağıtıldı.

erciyes-konser-001.jpgYarış bitti, parti başladı!

Yarışın ardından Magna Apex’ te kar üzerinde kurulan sahneye son zamanların en fazla ses getiren vokali Jabbar çıktı. Jabbar, en sevilen şarkılarını, sporcular, takımlar ve yarış heyecanına ortak olan izleyiciler için söyledi. Jabbar’ın ardından Power Fm DJ performansları ile eğlence doruğa ulaştı.

erciyes-konser-003.jpgVaril ateşinde ısınan yüzlerce sporcu ve spor sever, yerli ve yabancı en sevilen müzikler eşliğinde dans edip eğlendi. Hava kararana kadar devam eden eğlence, gece Jabbar’ın sahne performansıyla günün ilk ışıklarına kadar sürdü.

erciyes-konser-002.jpgAvrupa Şampiyonu pilotlar eşliğinde, Ford Mustang ve Focus RS ile gerçekleştirilen Ford Drift Extreme etkinliği ile heyecanın doruğa çıktığı hafta sonu boyunca Erciyes’te, festival coşkusunda bir deneyim yaşandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA