20 Eylül 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara23°C
  • Antalya29°C

ENDONEZYA, CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 79’CU YILINI KUTLADI

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Endonezya Cumhuriyeti Bayramı’nın 79. yılı ve Türkiye’yle diplomatik ilişkinin 74. yılını kutladı

Endonezya, Cumhuriyet Bayramı'nın 79’cu yılını kutladı

20 Eylül 2024 Cuma 10:00

ESRA ALKAN
İSTANBUL -
Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Darianto Horsono ve eşi İda Darianto’nın ev sahipliğinde Hilton Bosphorus Hotel’de seçkin konukların katıldığı resepsiyonda Endonezya Cumhuriyeti’nin 79. Yılı ve Türkiye ile diplomatik ilişkinin 74. Yılı kutlandı.

endonezya,-cumhuriyet-bayrami.jpgendonezya,-cumhuriyet-bayrami-001.jpgendonezya,-cumhuriyet-bayrami-006.jpgBaşkonsolos Darianto Horsono Endonezya ile Türkiye arasında tarihten gelen dostluklar bulunduğu belirterek G20 toplantılarından başlayarak iki ülkenin daha da yakınlaştığını belirterek kutlamaya katılımın halklarının daha da yakınlaşması, ilişkilerin güçlenmesini sağlayacağını söyledi.

endonezya,-cumhuriyet-bayrami-002.jpgendonezya,-cumhuriyet-bayrami-003.jpgendonezya,-cumhuriyet-bayrami-008.jpgEndonezya Cumhuriyeti’nin özelm gününe TürkiyeTurizm.com adına Esra Alkan katıldı. Endonezya Cumhuriyeti kutlamasına İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, yabancı misyon, iş ve sanat dünyası, sivil toplum kuruluşları, turizmciler katıldı.
Kutlama Edonezya folklor gruplarının yaptığı özel gösteri ile devam etti. Dansçılar daha sonra kdonuklarla birlikte dansederek “Endonezya modeli” eğlenceyi yaşattılar.
endonezya,-cumhuriyet-bayrami-004.jpgendonezya,-cumhuriyet-bayrami-005.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA