20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

EMITT FUARI 27'Cİ KEZ AÇILDI

Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Bu yıl 27’ncisi düzenlenen fuar, 9 Şubat’ta sona erecek.

EMITT Fuarı 27'ci kez açıldı

06 Şubat 2024 Salı 11:00

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZMİ
İSTANBUL -
Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Bu yıl 27’ncisi düzenlenen fuar, 9 Şubat’ta sona erecek.Turizm sektörünün temsilcilerinin buluştuğu dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMİTT 6-9 Şubat tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 27. kez İstanbul’da bir araya getiriyor

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, her yıl 45.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce tatil tüketicisini ağırlıyor.

emitt-fuari -001.jpg
emitt-fuari .jpg

emitt-fuari .png


T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında düzenlenen 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Balkanlar, Orta Doğu ve Orta Asya başta olmak üzere 300’den fazla satın almacı ve Almanya, Bulgaristan, Brezilya, Mısır, İran, Japonya, Kuzey Kıbrıs, Venezuela gibi birçok ülkeden katılımcı firmayı ağırlıyor.
Dünyanın dört bir yanındaki tatil destinasyonlarının ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarına ilgi duyan binlerce tatil tüketicisini ağırlayacak fuar, 9 Şubat’ta sona erecek.

Türkskal.jpg
Türkiye'nin dört bir yanından gelen Skal Kulüpleri EMİTT 2024'te buluştular

skal-001.jpg
Antalya Skal, yeniden başkan seçilen Uğursal Uğur ile fuarda yer aldı

emitt-2024.jpg
Türk turizminin en çalışkan yöneticilerinden Hello Turizm Genel Müdürü, Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak şimdi İznik'e el attı. İznik'te zeytin üreticilerini Nicea mankası altında birleştirerek dünyaya zeytin ihracatında öncü oldu. Önümüzdeki günlerde milyonlarca Hristiyan'ın okuduğu İncil'i oluşturan İznik Konsili'nin toplanmasının yıldönümünü UNESCO işbirliğinde bir etkinlikle kullanmasına öncülük ediyor. Arık İznik Emin Çakmak ile markalaşma değerine yaklaşıyor. EMİTT'te Green Park Otelleri Başkanı Adil Üstündağ, TÜRSAB Güney Marmara Başkanı Murat Saracoğlu, Andiamo Turizm'in sahibi Cem Polatoğlu ile İznik standında görüştüler.

emitt-2024-001.jpg

skal-002.jpgAlihan Akkoç, Coşkun Aksu ve Özkan Altıntaş

skal-003.jpgTürkiye'nin en köklü seyahat acentelerinden Morova Turizm'in sahibi Veli Terzi ekibiyle fuarı gezti

kadirs.jpgTürkiye'nin en özel konaklama tesisine sahip olan Antalya'da Kadirs Tree Houses sahibi Kadır Kaya, enerji yüklenmesi isteyenlerin akınına uğradı.kadirs2.jpg
Batman Üniversitesi Turi̇zm Fakültesi, Turi̇zm İşletmeci̇li̇ği̇ Bölümü Başkanı Prof.Dr. Onur Gülbahar iki öğrencisine fuarı gezdirdi. KadirsTree Houses sahibi Kadir Kaya ile turizmi konuştular.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA