20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

EMİRATES SKYWARDS, "YÖNETİMDE MÜKEMMELLİK" ÖDÜLÜNÜ ALDI

Emirates Airline’nın popüler sadakat programı Emirates Skywards,  Paris’te düzenlenen Loyalty Awards 2019’da “Yönetimde Mükemmellik” ödülünü aldı.

Emirates Skywards, "Yönetimde Mükemmellik" ödülünü aldı

27 Şubat 2019 Çarşamba 09:00

PARİS- Emirates Airline’nın popüler sadakat programı Emirates Skywards,  Paris’te düzenlenen Loyalty Awards 2019’da “Yönetimde Mükemmellik” ödülünü aldı. Prestijli ödül kıdemli başkan yardımcısı Emirates Skywards, Dr. Nejib Ben Khedher tarafından kabul edildi.

eemirates-skywards,-dr.-nejib-ben-khedher-.jpgGeçen yıl Emirates Skywards, ilgili ve zamanında teklifler yoluyla üye katılımını en üst düzeye çıkarmak için veri bilimini kullanması için övgüde bulunurken, bu yıl program bir sonraki aşamaya kişiselleştirmeye devam ettiği için en büyük ödülleri kazandı. Bu, emirates.com üzerinden giriş yapan ve uçuşlarını rezervasyonu yapan üyeler için sektörde ilk, dinamik uçuş yükseltme ve Cash + Miles promosyonlarını tanıtarak yapıldı.

Tüm Zamanların Havacılığı
Kolayca erişilebilen hedefli teklifler, rezervasyon işlemi sırasında görünür bir şekilde konumlandırılmıştır ve üyenin sadakat durumuna ve uçuş seçimine bağlı 150'den fazla parametre tarafından yönlendirilir.

Takip eden aylarda, sistem gelişmiş tahmine dayalı modelleme ve yapay zeka ile geliştirilecek ve havayolunun mobil kanallarında kullanıma sunulacak.

Khedher şunları söyledi: “Emirates Skywards sadakat programını yürüten temel ilke, üyelerimizin önerilerini geliştirerek millerinden elde edebileceği değeri sürekli olarak artırmaktır. Bu amaçla, 'yol içi' tekliflerimiz (emirates.com adresinde rezervasyon yaparken kullanılabilir), üyelere yükseltme ödüllerine erişmek ve Cash + Miles biletlerini satın almak için kilometrelerini kullanırken maddi tasarruflar sağlamak için cazip bir fırsat sunar. 2018'deki lansmanından bu yana, bu tekliflerde yaklaşık 1,5 milyar mil harcayan üyelerle etkileşime girerek kayda değer bir büyümeye tanık olduk. ”

Emirates Skywards'ın şu anda 23 milyondan fazla üyesi var. Geçen yıl boyunca, program müşterilere mil kazanmak için daha fazla fırsat sundu ve millerini daha fazla cadde ile birleştirmelerini sağladı. Emirates Skywards, üyelere mil kazanmak ve harcamak için fırsatları daha iyi iletmek için Emirates Airline uygulamasını kullanarak, dijital kanallardaki içeriğini de zenginleştiriyor.

En iyi müşteri hizmetini sunmaya adanmış Emirates Skywards, yeni ve mevcut üyelere açık olan Dubai Uluslararası Havaalanı'na Terminal 3'te yeni müşteri temas noktasını başlattı. Program kaydı, profil oluşturma, ortaklık bilinci ve tüm Skywards Milleri ile ilgili sorularınız için danışma gibi çeşitli hizmetler için yardım sunacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA