27 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

 EMİRATES, JOHANNESBURG'A DÖRDÜNCÜ SEFERİNİ EKLİYOR

Dubai ile Johannesburg arasındaki ikinci günlük A380 seferinin başlatılmasının ardından açıklanan bu yeni sefer, havayolunun geniş global ağında Güney Afrika'nın önemini bir kez daha teyit etti.

 Emirates, Johannesburg'a dördüncü seferini ekliyor

26 Eylül 2024 Perşembe 14:00

DUBAI - Dünyanın en büyük havayollarından Emirates, yoğun talep gören Johannesburg hattındaki günlük sefer sayısını 1 Mart 2025’ten itibaren dörde çıkartarak yolcularına daha fazla seçenek, bağlantı ve premium seyahat deneyimi sunuyor. 1 Eylül'de Dubai ile Johannesburg arasındaki ikinci günlük A380 seferinin başlatılmasının ardından açıklanan bu yeni sefer, havayolunun geniş global ağında Güney Afrika'nın önemini bir kez daha teyit etti.

Emirates’in 1 Mart 2025'ten itibaren düzenleyeceği dördüncü seferi, üç sınıflı ve 708 koltuklu Boeing 777-300ER ile Güney Afrika'nın en büyük ve en yoğun uluslararası havalimanında gerçekleştirilecek ve her gün hem tatil hem de iş amaçlı seyahat eden yolcular için yeni bir seçenek sunacak. EK767 sefer sayılı uçak Dubai'den 00:10'da hareket edecek ve 06:20'de Johannesburg'a ulaşacak. Dönüş uçuşu olan EK768 ise Johannesburg'dan saat 10:15'te kalkarak Dubai'ye saat 20:15'te ulaşacak. Böylece havayolunun programı, Johannesburg'dan sabah uçuşlarını da içerecek şekilde genişleyecek.

 emirates,-johannesburg.jpgEmirates Başkan Yardımcısı ve Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Güney Afrika, Dubai üzerinden aktarma yapan hem tatil hem de iş amaçlı seyahat eden yolcular için uzun zamandır oldukça popüler bir uçuş noktası ve dördüncü günlük uçuş, Johannesburg’a gidiş ve dönüş için artan seyahat talebini daha iyi hizmet vererek karşılamamızı sağlıyor. Pandemiden önce Güney Afrika'ya sunduğumuz kapasiteyi, üç bölgede haftalık 49 uçuşla yeniden sağlayarak, bu yeni hizmetimizi güvence altına alma konusundaki ortaklıkları ve destekleri için Güney Afrika yetkililerine teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Pazarda yaklaşık otuz yıldır sürdürdüğümüz faaliyetleri göz önünde bulundurduğumuzda, Güney Afrika ziyaretçilerini teşvik etmeye, hükümetin turizmi önde gelen ekonomik katkı sağlayıcı ve dönüşüm aracı haline getirme hedeflerini desteklemeye ve ülkeye daha fazla yatırım yapılmasını teşvik etmeye kararlıyız.”

Dördüncü günlük uçuş, Emirates'in 140'tan fazla uçuş noktasından oluşan global ağındaki bağlantıyı daha da destekleyerek Dubai, Tayland ve Hindistan'ın yanı sıra İngiltere, Fransa, Hollanda ve Almanya gibi Avrupa'nın önemli noktalarına yönelik sefer programlarını da optimize ediyor.

Emirates'in Johannesburg'daki genişletilmiş uçuş programından yararlanan yolcular, dört önemli ortakla yapılan kod paylaşımı ve hatlar arası anlaşmalar aracılığıyla Afrika'da 60 bölgesel noktaya daha ulaşabiliyor. Havayolunun tarihindeki en eski ortaklıklardan biri olarak öne çıkan Emirates ile South African Airways’in 1997 yılında yaptığı kod paylaşımı anlaşması, Johannesburg üzerinden 12 seyahat noktası da dahil olmak üzere Güney Afrika’daki üç bölgede tek biletle rahat bir seyahat olanağı sağlıyor. Emirates, Airlink ile yaptığı kod paylaşımı anlaşması ile daha fazla bağlantı sunarak 44 şehre daha ulaşım imkânı sunacak. Havayolunun Cemair ile yaptığı hatlar arası anlaşma ise Margate ve Plettenberg Bay gibi özel eğlence noktalarına erişim sağlıyor. Benzer şekilde FlySafair ile yapılan anlaşma da Port Elizabeth, East London ve George gibi iç hat noktalarına seyahat imkânı sunuyor. Bu ortaklıklar, Afrika genelindeki yolcuların Emirates'in dünya standartlarındaki ürün ve hizmetlerine daha fazla bağlantı olanağı sunmasını sağlarken, uluslararası yolcuların da Afrika'nın daha geniş bir bölümünü kolay bir şekilde keşfetmesine olanak tanıyor.

Boeing 777 ile düzenlenecek yeni günlük sefer, yolcu seyahatlerini artırmanın yanı sıra haftada 300 tonluk bir kargo kapasitesi sunarak Güney Afrika için kargo kapasitesini artıracak. Havayolunun kargo bölümü olan Emirates SkyCargo, taze meyve, sebze, soğutulmuş et, süt ürünleri, deniz ürünleri ve kesilmiş taze çiçekler gibi önemli malları taşıyarak ekonomiyi daha da canlandırıyor ve Güney Afrikalı işletmeleri global müşterileriyle hızlı, güvenilir ve verimli bir şekilde buluşturuyor. Yeni günlük sefer, havayolunun çok yönlü uzmanlaşmış ürün portföyü aracılığıyla Londra, Madrid, Kuveyt, Hong Kong ve Dubai gibi önemli noktalara mal taşımak için ek fırsatlar sağlıyor.

Emirates, Haziran 1995'te Johannesburg'a gerçekleştirdiği ilk uçuştan bu yana geçen son 29 yılda, Güney Afrika’daki havacılık, turizm ve ticaretinin uzun vadeli bir ortağı olarak kendini kanıtladı. O zamandan bu yana havayolu, operasyonlarını ölçeklendirdi, Afrika’daki uçuş noktaları ile Cape Town ve Durban'a olan frekanslarını artırarak Afrika’yı ziyaret eden 20 milyondan fazla yolcuya hizmet verdi. Emirates, amiral gemisi A380 ile ilk kez Ekim 2011'de Johannesburg'a servis vererek, havayolunun dünya standartlarındaki ürün ve hizmetlerini Güney Afrika'ya getirdi ve şu anda ikonik çift katlı uçağıyla Johannesburg'dan günde iki uçuş gerçekleştiriyor.

Emirates, Johannesburg ve Cape Town'da bulunan iki özel dinlenme salonu ile First Class ve Business Class'ta seyahat eden yolcularının yanı sıra belirli üyelik statülerindeki Skywards üyeleri için birinci sınıf ve konforlu bir deneyim sunuyor. Havayolu ayrıca üç uçuş noktasında da Özel Şoförlü Transfer Hizmeti sunarak, premium yolcular için hem lüks hem de konforlu bir ulaşım deneyimini sağlıyor.

Emirates Hakkında: 

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 - 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 21 sefer gerçekleştiriyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA