19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

EMİN ÇAKMAK: TÜRSAB’TA TECRÜBEYE GÜVENDİK

Emin Çakmak: Burada turizm konuşmamız lazım yapamıyoruz. Bizi tecrübeyle oyalıyorlar ve başardılar

Emin Çakmak: Türsab’ta tecrübeye güvendik

08 Ocak 2018 Pazartesi 12:00

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
MARDİN-
Türsab Hepimizin ekibiyle Türkiye’nin 81 ilinde ‘Ortak Akıl’ toplantılarını sürdüren Emin Çakmak, Mardin Al Sahan Restoran’da acentelerle buluşmasında “Tecrübeyle başardık dediler. Tecrübeye güvendik bu günlere geldik.

emin-mardin--006.jpgBaşımızda 250 milyon lira borç ve bir sürü sıkıntı var. Halbuki biz bunlarla uğraşacağımıza turizm yapmalıyız. Mardin’e nasıl turist getireceğimizi, acentelerin kazancını nasıl artıracağımız düşünmeliyiz. Bizi tecrübeyle oyalıyorlar ve başardılar” dedi.

emin-mardin--002.jpgELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP OYUNUZA SAHİP ÇIKIN
Toplantıya katılan Mardinli acenteler “Emin bey bizlerden ne istiyor? “ diye sordular. Emin Çakmak, demokratik, tüm kirli oyunlardan uzak adil bir seçim olmasını dilediğini belirterek “Emin bey Elinizi vicdanınıza koyarak oyunuza sahip çıkmaya çağırıyor.

emin-mardin--005.jpgBu Sürece artık ben seyirci kalmak istemiyorum. Sizlerin de seyirci kalmamasını istiyorum. İki aylık süre Türkiye turizmi için bir kayıptır. Biz bu masada otrup Mardin için neler yapabiliriz konuşmalıydık. Uçak biletleri sorunu, hac ve umreye çözüm çarelerini anlatmalıydık.

emin-mardin-3.jpgTÜRSAB’TA OY KULLANMAK MİLLİ GÖREV OLDU
Türsab kongresinin ertelenmesinin ve meydana gelen olayların Türk turizminin seviye kaybettirdiği, itibarını zedelediğini ve rakip ülkelerin ekmeğine yağ sürdüğünü belirten Emin Çakmak “Üstümüze çöken bu kara lekeyi çıkarmak acentelere düşüyor. Herkes fedakarlık ederek 24-25 Şubat’ta oyunu kullanmaya gelerek milli görevi yerine getirmelidir” şeklinde konuştu.

emin-mardin--007.jpg

emin-mardin--009.jpg

emin-mardin--008.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA