19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRÜ 20 YILDA 36 DEFA SİDE'YE TATİLE GELDİ

Emekli Emniyet Müdürü Alman Peter Höffker “Ömrüm oldukça ailemle birlikte bir çok kez Türkiye’ye gelerek evim gibi hissettiğim Side’de huzur bulacağım” diye konuştu.

Emekli Emniyet Müdürü 20 yılda 36 defa Side'ye tatile geldi

12 Eylül 2019 Perşembe 11:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
SIDE-ANTALYA- Emekli Emniyet Müdürü Alman Peter Höffker 20 yılda 36 defa Antalya Side'ye tatile gelerek rekor kırdı. “Side benim ikinci vatanım” diyen Höffker “Ömrüm oldukça ailemle birlikte bir çok kez Türkiye’ye gelerek evim gibi hissettiğim Side’de huzur bulacağım. Türkiye, Avrupalı'nın iklimi, insanı, mutfağı ile en ekonomik şekilde Türk gibi yaşayacağı en güzel ve rakipsiz bir ülkedir” diye konuştu.

alman-peter-hoffker.jpg

GALATASARAY TARAFTARI OLMUŞ
Almanya'nin Düsseldorf şehrinde bir dönem emniyet müdürlüğü yapan 67 yaşındaki Peter Höffker bu geliş gidişlerde iyice Türkiyeli olmuş ve aynı zamanda Galatasaray takımı taraftarı olmuş. Galatasaray’ın maçlarını izlemek izin 14 defa da İstanbul’a gittiğini söyleyen Höffker, “Yılın 4'aya yakınınu ailemle birlikte Türkiye'de Side'de geçiriyoruz.

alman-peter-hoffker-001.jpg

SİDE’DE ‘BİZİM PETER”’ OLDU
Yılda 3 defa eşimle geldiğim oluyor. Side'yi Side'de yaşayan kadar bilirim. Side'de çoğu esnaf beni gördüğünde '' Ooo! Bizim Peter 'gelmiş diyerek sarılıyorlar. Bende kendimi Berlin'deki evimde gibi kendimi rahat hissediyorum. Biz ailecek Türkiye'yi çok seviyoruz. Side'yi çok seviyorum. Fatih terim'i çok seviyorum” diyor.

alman-peter-hoffker-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA