21 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

ELMALI YAĞLI GÜREŞLERİ MELEK MOSSO KONSERİYLE SONA ERDİ.

670. Tarihi Antalya Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri Melek Mosso Konseri ile Sona Erdi.

Elmalı Yağlı Güreşleri Melek Mosso konseriyle sona erdi.

04 Eylül 2022 Pazar 08:49

Abdurrahman Büyükkeskin
Elmalı/Antalya- 670. Tarihi Antalya Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri Melek Mosso Konseri ile Sona Erdi. Güçlü sesi, coşkulu sesi ve muhteşem şarkıları ile meydanlarda boş yer bırakmayan Mosso en güzel şarkılarını Elmalı için seslendirdi.

melek-mosso-001.jpg

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, ''670. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinliklerinde sahne alan tüm sanatçılarımıza, birbirinden güzel konserlerde meydanlarda boş yer bırakmayan tüm vatandaşlarımıza, bu etkinliklerin gerçekleşmesinde gece gündüz demeden çalışan tüm belediye personelimize ve güvenliğimizi sağlayan değerli emniyet güçlerimize sonsuz teşekkür ediyorum.'dedi. Başkan Halil Öztürk, konser bitiminde sanatçı Melek Mosso Ya plaket ile bir buket çiçek takdim etti.

melek-mosso.jpgÖnümüzdeki yıl çok daha güzel etkinliklerde tekrar buluşmayı dilediğini söyleyen Başkan Halil Öztürk, tüm vatandaşlarımızı yarın final müsabakaları ile son bulacak 670. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri için Türk'ün İlk Er Meydanına beklediğini ifade etti.
melek-mosso-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA