16 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C
  • Antalya25°C

ELİTE WORLD ASİA HOTEL GAZİNO GECESİ İLE AÇILDI

Elite World Asia Hotel, açılışına özel ‘Gazino Gecesi’nde yaklaşık 700 konuğu ağırlayarak geçmişi günümüze taşıyıp unutulmaz bir ‘nostalji’ gecesi yaşattı.

Elite World Asia Hotel gazino gecesi ile açıldı

15 Kasım 2018 Perşembe 09:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
- Türkiye’nin giderek büyüyen yerli zincir otel markası Elite World Hotels, Elite World Asia Hotel açılışına özel ‘Gazino Gecesi’nde yaklaşık 700 konuğu ağırlayarak geçmişi günümüze taşıyıp unutulmaz bir ‘nostalji’ gecesi yaşattı.

elite-world-hotels--002.JPG

elite-world-asianin-acilisi-001.jpgGecenin açış konuşmasını yapan Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, ‘Gazino Gecesi ile otel açılışının Elite World Hotels geleneği haline geldiğini belirterek “Elite World Europe’nin açılışından sonra bu ikinci gecemiz. Bundan sonraki açılışımız Elite World Sapanca’da olacak” diyerek orada açılacak hakkında bilgiler verdi.

unsal-sinik.jpgÜNSAL ŞINIK: ANADOLU YAKASI’NIN SEMBOLÜ OLACAK
Gecenin açılış konuşmasını yapan Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, hem Elite World Asia Hotel hem de yeni yatırımlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Elite World Asia Hotel’in benzersiz mimarisi, dekorasyonu ve hizmet anlayışı ile Anadolu Yakası’nın sembolü olacağını belirtti. Ayrıca yatırımlardan da bahseden Ünsal Şınık, ‘ 2019 yılında Sakarya ilinin en büyük oteli olacak Elite World Sapanca Hotel, hepimizi heyecanlandıran bir yatırım…

elite-world-hotels--004.JPG

Elite World Sapanca Hotel, toplamda 65.000 metrekare kapalı alanıyla ve 500 oda kapasitesiyle hizmet verecek.Suit odalarında doğa manzaralı jakuzilerin yer alacağı otel, ayrıca 10.000 metrekarelik Fit Life SPA&Health Center ile misafirlerini ağırlayacak. Her alanında doğayı yakından hissedeceğiniz Elite World Sapanca Hotel, farklı ihtiyaçlara uygun olarak hazırlanmış konforuyla, ‘ Yeşil Bina Sertifikası (Leed Sertifika) ve A sınıfı enerji anlayışıyla bölgedeki rakipleri arasında fark yaratmayı hedefliyor. Otelde ayrıca 4500 metrekarelik biyolojik bir gölet,açık yüzme havuzu, futbol sahası, basket ve tenis kortları da yer alacak. Elite World Sapanca Hotel, ‘Business Resort’ konseptiyle toplamda 3000 kişilik kongre ağırlıklı toplantı salonlarına da ev sahipliği yapacak’ dedi.

elite-world-hotels-.JPG
elite-world-asianin-acilisi.JPGElite World Hotels’in iş ortakları, acenteler, otelciler, sanatçıların katıldığı ‘Gazino Gecesi’nde ‘Müzeyyen’ rakısı eşliğinde otelin mutfağının lezzetli ürünleri sunularak tam bir gazino gecesi yaşandı.

elite-world-hotels--001.JPG

elite-world-asia-hotel-.jpgMUSTAFA KESER COŞTURDU
Komedyen Yavuz Seçkin’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğlence dolu gecede Mustafa Keser müthiş performansı ile unutulmaz şarkılarını söyledi. ‘Haydi Abbas’ı söylerken sahneye topladığı konuklarla yer masasını kurdu ve elinde rakı bardağı ile birlikte şarkılar söyledi.

elite-world-asia-hotel-gazino-gecesi-ile-acildi-002.JPG

elite-world-hotels--003.JPG

elite-world-hotels--005.JPG

elite-world-asianin-acilisi-008.JPG
elite-world-asianin-acilisi-009.JPG
elite-world-asianin-acilisi-010.JPG
Daha sonra ise konuklarla davul eşliğinde halay çekti.

elite-world-asia-hotel-gazino-gecesi-ile-acildi-001.jpgMustafa Keser’in doyumsuz müziği ile keyif dolu saatler yaşayan konuklar daha sonra oryantal Nuran Sultan’ın kıvrak dansları ile geçmişin gazino gecelerini yaşama fırsatı buldular.

elite-world-asia-hotel-gazino-gecesi-ile-acildi.JPG
elite-world-asia-hotel-gazino-gecesi-ile-acildi-001.JPG

elite-world-asianin-acilisi-003.JPG
elite-world-asianin-acilisi-004.JPG
elite-world-asianin-acilisi-005.JPG
elite-world-asianin-acilisi-006.JPG

elite-world-asia-hotel-gazino-gecesi-ile-acildi.jpg

elite-world-asianin-acilisi-001.JPGBEYAZ NAPOLYON SANDALYELI SANDALYELER
Türkiye’nin giderek büyüyen yerli otel zinciri Elite World Hotels’in yedinci oteli Elite World Asia Hotel coşkulu bir şekilde hizmete açılırken tüm otellerin personeli konuklara hizmet için birbirleriyle yarıştılar. Elite World Europe, Elite World İstanbul, Elite World Business Florya, Elite World Marmaris, Elite World Van, Elite World Prestige ve Elite World Asia ile Türk turizm sektörüne ‘elit’ bir marka daha eğlenceli gece ile armağan edildi.
Elite World Asia’nın 1000 metrekarelik, beyaz Napolyon sandalyeli salonunun muhteşem görüntüsü ile eğlenen konuklara otel hakkında bilgiler verildi. Kokteyl konumunda 750, ziyafet konumunda ise 700 kişi alan ve üçe bölünen otelin balo salonu İstanbul’un Asya yakasına önemli bir değer kazandırdığı görüldü.

elite-world-asianin-acilisi-007.JPGDİŞ KİRASI, RAKI BARDAKLARI, MASALARDA 'MÜZEYYEN'
Geçmişin unutulmaz gazino yaşamının yeniden hatırlandığı gece fonda çalan fasıl müziği ile başladı. Otele giren konuklar salona kırmızı halıdan alındı. Hazırlanan özel pano önünde hatıra fotoğrafları çekildi. Yemek sırasında ise fotoğraflar herkese armağan edildi.
Yemek sonrası ise konuklara geçmişin ‘diş kirası’ geleneğine uygun olarak içinde rakı bardakları bulunan ve Sapanca’da yapımı süren Elite World Prestige broşürleri verildi.

elite-world-asianin-acilisi-002.jpg

ELİTE WORLD ASIA HAKKINDA

Elite Wolrld Hotels’in ‘Business to Happiness’ konsepti ile düzenlenen ve iş dünyasını hedefleyen ikinci oteli Elite World Asia Hotel İstanbul’un Anadolu yakasında en keyifli lokasyonlarından biri olan Maltepe’de yer alıyor. Elite World Asia Hotel’in modern bir anlayışla dekore edilen konforlu odalarında, kusursuz deniz ve Prens Adaları manzarası eşliğinde konaklama yapılıyor.

elite-world-asianin-acilisi.pngDeniz Manzaralı Deluxe Odalarda çift kişilik yatak, ayarlanabilir klima, özel donanımlı direkt telefon, saç kurutma makinesi, ücretsiz çay-kahve seti, duş, Ultra HD Led Smart TV, Pay TV, minibar, emanet kasası, ücretsiz wi-fi, ütü ve ütü masası bulunuyor.

elite-world-asianin-acilisi-001.png

Fit Life Spa & Health Center’da hem keyifle spor yapın hem de uzman terapistler eşliğinde şehir hayatının yorgunluğu atılıyor. Masaj odaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, fitness salonu, macera duşları, kar çeşmesi, dinlenme alanları ve Vitamin Bar bulunuyor.Fit Life Spa & Health Center hafta içi 07.00 ile 23.00 hafta sonu ise 07.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA