20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

DÜNYANIN EN ZENGİNLERİ 'GECEKONDU MAHALLESİNDE'

Pillai'nin Instagram hesabından paylaştığı ve 'Slumdog Millionaires' (Gecekondu Milyonerleri) adını verdiği seride eski ABD Başkanı Donald Trump, Twitter'ın sahibi Elon Musk ve Microsoft kurucusu Bill Gates gibi isimler yer alıyor.

Dünyanın en zenginleri 'gecekondu mahallesinde'

10 Nisan 2023 Pazartesi 17:00

KARNATAKA - Gelecekte birçok kişiyi işinden edeceği, hatta insanlığı ele geçireceği gibi distopik öngörüler nedeniyle uzun zamandır tartışma konusu olan yapay zeka eğlenceli kareler üretmeye de yarıyor.
Başka bir gün ve yapay zeka tarafından yeni bir yaratım. Yapay zekanın dünyayı kasıp kavurduğunu hepimizin bildiği gibi, bu nedenle artık internette pek çok ilginç yapay zeka sanatı görüyoruz. Örneğin, Gokul Pillai tarafından yaratılan ve gecekondu mahallelerinde yaşasalardı milyarderlerin nasıl görüneceğini tasvir eden bu görüntüler. Sanatçı, gönderiye "Slumdog Millionaires" başlığını attı ve dünyanın en zengin yedi insanına sahip.

gokul-pillai,.jpgHindistan'da yaşayan dijital görsel sanatçısı Gokul Pillai, 'Midjourney' adlı yapay zeka uygulamasıyla dünyanın en zengin isimlerini yoksul kişiler gibi resmetti. Pillai'nin Instagram hesabından paylaştığı ve 'Slumdog Millionaires' (Gecekondu Milyonerleri) adını verdiği seride ABD eski Başkanı Donald Trump, Twitter'ın sahibi Elon Musk ve Microsoft kurucusu Bill Gates gibi isimler yer alıyor.

(gecekondu-milyonerleri)-.jpgSanatçı, seriye verdiği bu isimle, 2008 yapımı, Oscar ödüllü, Türkçeye 'Milyoner' olarak çevrilen 'Slumdog Millionaire' filmine gönderme yaptı.
(gecekondu-milyonerleri)--001.jpgABD eski Başkanı Donald Trump

(gecekondu-milyonerleri)-.pngWarren Buffett

(gecekondu-milyonerleri)--001.png
Bill Gates

(gecekondu-milyonerleri)--002.png
Jeff Bezos

mark-zuckerberg-001.jpgMark Zuckerberg
mukesh-ambani.png
Mukesh Ambani

elon-musk-003.jpg
Elon Musk

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA