22 Ağustos 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara24°C
  • Antalya27°C

DÜNYA SEYAHAT ÖDÜLLERİ TÖRENİ FİLİPİNLER'DE YAPILIYOR

WTA Asya ve Okyanusya Gala Töreni 2024'te seyahat ve turizm dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak. Kırmızı halı resepsiyonu City of Dreams Luxury Resort'ta gerçekleşecek.

Dünya Seyahat Ödülleri töreni Filipinler'de yapılıyor

15 Temmuz 2024 Pazartesi 17:00

MANILA - World Travel Awards (WTA), Filipinler'de ilk törenini düzenleme planlarını açıkladı. Başkent Manila, 3 Eylül'de düzenlenecek olan WTA Asya ve Okyanusya Gala Töreni 2024'te seyahat ve turizm dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak. Kırmızı halı resepsiyonu City of Dreams Luxury Resort'ta gerçekleşecek. WTA'nın ilk çıkışı, Filipinler'deki seyahat ve turizm ekonomisinin canlılığını yansıtıyor. 2024'ün ilk çeyreğinde uluslararası ziyaretçi varışları, turizm altyapısına yapılan önemli yatırımları ve kara, deniz ve hava bağlantısındaki iyileştirmeleri yansıtarak bir önceki yıla göre yüzde 15 arttı.

Hareketli metropol Manila, hem iş hem de eğlence amaçlı seyahat edenler için küresel bir merkez ve Filipin kültürünü, tarihini, alışverişini ve gece hayatını deneyimlemek için bir platformdur. Ziyaretçiler, antik surlarla çevrili Intramuros şehrini keşfetmekten zanaatkar pazarlarını ve Manila'nın gelişen sanat sahnesini keşfetmeye kadar her şeyi deneyimleyebilirler.

city-of-dreams-luxury-resort.jpgCity of Dreams Luxury Resort, üç otele sahiptir: Nüwa Manila, Nobu Hotel ve Hyatt Regency Manila, City of Dreams. Simgesel yumurta şeklindeki kubbe, lüks VIP ve özel oyun alanlarına ev sahipliği yapar. Bir eğlence destinasyonu olan tesis, kendine özgü restoranları, barları ve lüks mağazalarıyla ünlüdür. Tesis ayrıca dünyanın ilk DreamWorks'ten ilham alan aile eğlence merkezi olan DreamPlay'e de ev sahipliği yapmaktadır.

World Travel Awards Kurucusu Graham Cooke şunları söyledi: “World Travel Awards'ın ilk kez Filipinler'e gidecek olması, ülkenin turizm sektörünün kaydettiği önemli ilerlemeleri yansıtıyor ve bu benim için onur verici. Manila, Asya'nın en heyecan verici yeni destinasyonlarından biri ve Asya ve Okyanusya'nın dört bir yanından seyahat endüstrisi liderlerini ağırlamayı ve şehrin birçok cazibesini deneyimlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.”

WTA Grand Tour 2024'teki diğer bölgesel törenler arasında Berlin (Almanya), Dubai (BAE), Saint Vincent ve Grenadinler ve Diani Beach (Kenya) yer alıyor. Bu bölgesel törenlerin kazananları, prestijli Dünya kategorilerinin kazananlarının açıklanacağı yıl sonunda Madeira'daki (Portekiz) Büyük Final'e yükselecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA