20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

DUBAİ ATM FUARI’NDA TARİH DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Arabian Travel Market organizatörü Reed Exhibitions ATM’nin 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü açılacağını ve 12 Mayıs 2022 Perşembe günü kapanacağını duyurdu.

Dubai ATM Fuarı’nda tarih değişikliği yapıldı

21 Ocak 2022 Cuma 10:00

DUBAİ: Arabian Travel Market organizatörü Reed Exhibitions, bu yılki dört günlük etkinliğin BAE'nin yeni Pazartesi gününe paralel olarak 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü açılacağını ve 12 Mayıs 2022 Perşembe günü kapanacağını duyurdu. Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde (DWTC) gerçekleşecek olan revize tarihlerin, çoğunluğu Pazartesi-Cuma çalışma haftasını takip eden uluslararası pazarları da tamamlaması bekleniyor.

arabian-travel-market-fuar-direktoru-me-danielle-curtis-.jpgArabian Travel Market fuar direktörü ME Danielle Curtis şunları söyledi: "Küresel seyahat ve turizm topluluğunu 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü BAE'ye davet etmeyi dört gözle bekliyoruz. BAE'nin ileriye dönük olarak 4,5 günlük Pazartesi gününe geçiş kararı ile mümkün oldu. ATM 2022'nin güncellenmiş zamanlamasının uluslararası pazarlarla daha iyi uyum sağlayarak hem katılımcılara hem de katılımcılara fayda sağlayacağından eminiz.”

Yönetim danışmanlığı Mercer tarafından yürütülen bir ankete göre, genel olarak, özel sektör firmalarının %84'ü girişimi memnuniyetle karşıladı ve %37'si, özellikle diğer Körfez ülkeleriyle yakın ticari bağlantıları olanlar olmak üzere uzun vadeli, esnek bir yaklaşım benimseyecek.

arabian-travel-market-atm.jpgŞimdi 29. yılında ve Dubai Dünya Ticaret Merkezi (DWTC) ve Dubai Ekonomi ve Turizm Departmanı (DET) ile işbirliği içinde çalışan - daha önce Turizm ve Ticaret Pazarlama Departmanı (DTCM) olarak bilinen ATM 2022, geniş bir seçim yelpazesine sahip olacak. gösterilerin öne çıkanları.

Seyahat teknolojisi için önde gelen küresel etkinlik olan Travel Forward, turizm ve misafirperverlik için yeni nesil yeniliklere ışık tutacak. Gösterinin dört günü boyunca ATM alıcı forumları ve hızlı ağ oluşturma etkinlikleri gerçekleşecek.

ATM 2021'e uzaktan katıldıktan sonra, bu yıl hem ARIVALDubai@ATM forumunun hem de Küresel İş Seyahatleri Birliği'nin (GBTA) Dubai'de ilk kez canlı olarak katıldığını görecek.

Özel ARIVALDubai@ATM forumu, pazarlama, teknoloji, dağıtım, düşünce liderliği ve yönetici düzeyinde bağlantılar yoluyla büyüyen işlere odaklanarak tur operatörleri ve cazibe merkezleri için mevcut ve gelecekteki eğilimleri kapsayacak. Dünyanın önde gelen iş seyahati ve toplantı ticaret organizasyonu GBTA, sektörün devam eden toparlanmasını desteklemek ve iş seyahatindeki büyümeyi desteklemek için en son iş seyahati içeriği, araştırma ve eğitimi sunacak.

ATM, dünyanın her yerinden seyahat profesyonellerinin işbirliği yapmasına ve sergiler, konferanslar ve kahvaltı yoluyla Orta Doğu seyahat endüstrisinin toparlanmasını şekillendirmesine adanmış bir etkinlikler festivali olan Arap Seyahat Haftası'nda (9-19 Mayıs) ayrılmaz bir rol oynayacak. brifingler, ödüller, ürün lansmanları ve ağ oluşturma etkinlikleri.

BAE, varışlarından ayrılışlarına kadar ziyaretlerinin her aşamasında turistlerin güvenliğini sağlamak için sürekli olarak düşük vaka oranları ve sağlam önlemlerle gezegendeki Covid'in en güvenli ülkelerinden biri olmaya devam ediyor. Komşu emirlikleri gibi Dubai de en yüksek hijyen ve güvenlik standartlarını sürdürmeye kararlıdır. Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC), pandemi yönetimini onayladı ve şehre 'Güvenli Seyahatler' damgası verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA