22 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara16°C
  • Antalya26°C

DİVAN GRUBU 2 OTELİN ODALARINI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AÇTI

Divan Grubu da koronavirüs salgını karşısında günlerdir evlerine gitmeden çalışan sağlık çalışanlarına odalarını ücretsiz

Divan grubu 2 otelin odalarını sağlık çalışanlarına açtı

27 Mart 2020 Cuma 19:30

İSTANBUL - İstanbul Taksim'deki The Marmara Ankara'daki Büyük Anadolu Oteli ve İstanbul Fatih'teki Nan Otel'in ardından Divan Grubu da koronavirüs salgını karşısında günlerdir evlerine gitmeden çalışan sağlık çalışanlarına odalarını ücretsiz olarak açtı.
İstanbul Taksim'deki The Marmara Ankara'daki Büyük Anadolu Oteli ve İstanbul Fatih'teki Nan Otel'in ardından Divan Grubu da koronavirüs salgını karşısında günlerdir evlerine gitmeden çalışan sağlık çalışanlarına odalarını ücretsiz olarak açtı.

divan-grubu.jpegDivan Oteller Grubu Satış Direktörü Deniz Dikkaya, tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım şöyle:

''Divan Grubu olarak bu olağanüstü zor günlerin neferi olarak sağlık çalışanlarımızın yanındayız ve  onlara minnettarız. Ülkemize ve toplumumuza karşı duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otellerimizi sağlık çalışanlarımızın hizmetine sunuyoruz.

Sürecin başından itibaren uyguladığımız tüm dezenfeksiyon süreçlerini ve tedbirlerini en üst seviyede uygulamaya devam edeceğiz.

Tüm çalışma arkadaşlarımızın ve misafir edeceğimiz sağlık çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği en önemli önceliğimizdir.''

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA