19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

DENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN ZİRVESİ SEATRADE SANAL ORTAMDA

Seatrade'in "Yeni Yolculuk Yolculuğu" temalı dört günlük sanal konferansı, BBC World News ve CLIA arasında özel bir ocak başı sohbetinde kadın liderleri öne çıkaracak.

Denizcilik sektörünün zirvesi Seatrade sanal ortamda

03 Ekim 2020 Cumartesi 10:00

COLCHESTER, İNGILTERE - 2020'de kruvaziyer endüstrisinin en büyük buluşması olması planlanan Seatrade Cruise Virtual (5-8 Ekim 2020) , ilk sanal konferansı için programlamanın önemli başlıklarını duyurdu.
"Yeni Yolculuk Yolculuğu" temalı dört günlük forum, BBC World News ve Cruise Lines International Association (CLIA) arasında özel bir ocak başı sohbeti ve yıllık Profesyonel Kadın Tekne Turu panelini içerecek ve sektördeki kadın liderleri öne çıkaracak. .

seatrade.jpgENDÜSTRI YENILIKÇILERINI BULUŞTURMAK
Seatrade Cruise Küresel Marka ve Etkinlik Direktörü Chiara Giorgi, konferans için şunları söyledi: "Bilgi alışverişi, yolculuğun geri dönüşü için hazırlamamız gereken en güçlü araçlardan biri. Açık konuşmalar ve paha biçilmez içgörüler için önde gelen endüstri yenilikçilerini önemli bir zamanda bir araya getirmek, 2021'e doğru bakarken fırsatları ve çözümleri belirlemede gemi seyahati topluluğuna hizmet edecektir."

Seatrade Cruise Virtual 2020 için programlanan öne çıkan başlıklar şunlar:

KOLTUK SOHBETİ | Kursu Yeniden Başlatma : İlham Verici Yolculuk Güveni

6 Ekim Salı | 17:00 BST / 12:00 EDT

BBC World News’den gazeteci Lucy Hockings ve CLIA Global Başkanı Adam Goldstein yönetiyor. Konu başlıkları ise şöyle: Kruvaziyer endüstrisinin seyahat ve turizm sektörüne uzun vadeli, sürdürülebilir iyileşme yolunda bir yol oluşturmasına nasıl yardımcı olduğu hakkında bir koltuk sohbetine ev sahipliği yapıyorlar. COVID-19 ile ilgili zorluklarla yüzleşirken, kruvaziyer endüstrisi gelişen halk sağlığı protokollerini belirlemek. Uygulamada sürdürülebilir turizm girişimlerini ileriye taşımak için operasyonlardaki duraklama nasıl kullanıldı?
Bu tartışma, kruvaziyer endüstrisinin gelişmesine ve seyahat etmeyi harika bir yol haline getiren sorumlu turizmin en iyi uygulamalarına daha yakından bakılacak.

seatrade-001.jpgPANEL | Yolculuktaki Profesyonel Kadınlar: Rol Modellerine Yansıması 8 Ekim Perşembe | 15:30 BST / 10: 30 AM EDT

Zor zamanlar yaşanırken, istekleri belirlemede yardımcı olacak güçlü bir meslektaş ekibinin desteğine sahip olmak her zamankinden daha önemli oldu. Bu panel, rol model olmanın anlamını ve önemini tartışmak için farklı kariyer aşamalarındaki düşünen kadın profesyonel grubunu bir araya getiriyor.

Moderatör : Anna Silva, Operasyonlar Müdür Yardımcısı Vekili, Everglades Limanı

Panelistleri :

Beth Hatt, Kurucu ve Ortak, Aquila Center for Cruise Excellence

Kaptan Christine Klimkowski, Pilot Stajyeri, Güneydoğu Alaska Pilotları

Brooke Miles , Çevre Sorumlusu, Royal Caribbean International

Ingrid Quallo, İş Geliştirme Müdürü, LTH-Boss

PANEL | Gelecek Yıl Bu Defa: Kruvaziyerin en ileri görüşlü liderlerinden bazılarının kristal küreye engelsiz bakış

8 Ekim Perşembe | 17:00 BST / 12:00 EDT

Bir yıl sonra seyir halinin nasıl görünebileceğine dair bütünsel bir analiz yapılacak. 2020'de kazanılan temel bilgilerden ilerideki beklenen zorluklara kadar panelistler, kurtarmada sürdürülebilirliğin rolü, yolcu beklentileri, lojistik ve operasyon değişikliklerinin yanı sıra önümüzdeki yolculuklar için filo ve varış noktası tekliflerini tartışacak.

Moderatör : Anne Kalosh, Editör, Seatrade Cruise News ve Kıdemli Yardımcı Editör, Seatrade Cruise Review

Panelistleri :

Rick Sasso, Başkan, MSC Cruises USA

Dee Cooper , Tasarım ve Müşteri Deneyimi Kıdemli Başkan Yardımcısı , Virgin Voyages

Jay Schneider, Dijitalden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı, Royal Caribbean Group

Alex Sharpe, Başkan ve CEO, Signature Travel Network

Ek bilgi ve etkinliklerin tam programı için Konferans Gündemine bakın .

DİĞER ETKİNLİK TAKVİMİ ŞÖYLE: Cruise Europe | 8-11 Eylül 2021 | Hamburg, Almanya Seatrade Cruise Asya Pasifik | Tarihler ve Konum TBC

SEATRADE CRUISE HAKKıNDA

1970 yılından beri uluslararası kruvaziyer topluluğuna hizmet veren Seatrade Cruise, işbirliği, yenilikçilik ve bağlantı için endüstrinin lider platformudur. En büyük kruvaziyer etkinlikleri ve ticaret gösterileri, haber kanalları, sanal programlama kaynakları ve imrenilen ödül programlarından oluşan Seatrade Cruise portföyü, 20.000'den fazla profesyonele, 4.000 tedarikçiye, 80 kruvaziyer markasına ve 130 ülkeye ulaşmaktadır.

Seatrade Cruise Etkinlikleri, önde gelen B2B bilgi hizmetleri grubu ve dünyanın en büyük B2B Etkinlik organizatörü olan Informa Markets tarafından organize ediliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA