20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C
  • Antalya28°C

DEMRE EKİBİ HATAY'DA GÜNEY KORELİ KURTARMA EKİBİ İLE ÇALIŞIYOR

Başkan Av. Okan Kocakaya: Ekibimiz Hatay'da Güney Koreli Arama Kurtarma Ekibi ile birlikte çalışıyor. Umudumuzu hiç kaybetmedik.

Demre ekibi Hatay'da Güney Koreli Kurtarma ekibi ile çalışıyor

10 Şubat 2023 Cuma 15:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Demre/Antalya -
Antalya'nın Demre Belediyesi'nin Arama Kurtarma Ekibi deprem şehirlerden Hatay'da, Güney Kore'den gelen arama kurtarma ekibi ile birlikte çalışmalarına devam ettiği bildirildi. Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya, deprem bölgesine 11 Tır yardım yanı sıra Demre Belediyesi büyük bir vinç ile arama kurtarma ekibi gönderdiklerini söyledi.
demre-012.jpg
demre,-hatay,-guney-kore.jpgdemre,-hatay,-guney-kore-001.jpgBaşkan Av. Okan Kocakaya,''Depremin beşinci günündeyiz umudumuzu hiç kaybetmedik. Şimdi birlik ve dirlik zamanı Milletçe kenetlenme olursa acılarımız azalır. Şimdi depremzede kardeşlerimize yardım ve yaralarını sarma zamanı. Ekibimiz Hatay'da Güney Koreli Arama Kurtarma Ekibi ile birlikte çalışıyor. Umudumuzu hiç kaybetmedik.

demre-012.jpgdemre-013.jpgdemre-014.jpgDEMRE'DEN DEPREMZEDELERE SEBZE GÖNDERILDI
Türkiye'de örtüaltı sebze üretimin merkezlerinden biri olan Antalya'nın Demre ilçesi seralardan toplanan domates, salatalık, biber, patlıcan ve marulları Demre Belediyesi öncülüğünde Hatay'a Hatay/Arsuz, Hatay/İskenderun ve Hatay /Samandağ ile Kilis illerindeki depremzedelere 7. yardım Tırı gönderdi. Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya, '' Demre ilçesi kültür, tarih ve arkeolojik varlık turizmi yanı sıra örtü altı tarım ürünleri yetiştirmede lider bir ilçe. Demreli çiftçilerimizin ve sebze hallerimizin topladığı sebzeleri depremzede kardeşlerimize gönderdik.' dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA