23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

DEMAK GIDA, VEGETA İLE SİRHA'DA

Demak Gıda, 27-29 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Sirha İstanbul 2014 Fuarı’nda Vegeta markası ile yerini alıyor

Demak Gıda, Vegeta ile Sirha'da

25 Kasım 2014 Salı 09:30

İSTANBUL- Gıda sektörünün yeniliklerini ve dünya markalarının en özel gurme ürünlerini Türkiye pazarına sunan Demak Gıda, 27-29 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Sirha İstanbul 2014 Fuarı’nda Vegeta markası ile yerini alıyor.

Dünyanın önde gelen otuz beş gıda markasının Türkiye’deki tek yetkili ithalatçısı ve dağıtıcısı olan Demak Gıda, restoran, otel işletmeleri ve yiyecek içecek sektörünün  buluşacağı Sirha 2014 Fuarı’na katılıyor. Bu sene ikincisi düzenlenen Sirha’da Demak Gıda, ünlü şeflerin lezzet sırrı olan Vegeta çeşni çeşitlerini yiyecek sektörünün profesyonelleri ile buluşturuyor. (Stand no: A37)

demak-gida-vegeta-5.jpg

Vegeta, bahçeden gelen aromasıyla doğal taze sebze, baharat ve otları büyük bir ustalıkla harmanlıyor. Klasik sebzeli, Acılı çeşni ve Akdeniz çeşni olmak üzere üç farklı çeşidiyle sunulan Vegeta, yemeklere lezzetli bir dokunuş katıyor. Akdeniz mutfağının ünlü şeflerinin sırrı olan Vegeta çeşni çeşitleri, Sirha Fuarı boyunca şef Fırat Altay’ın sunacağı lezzetli et, tavuk, balık, makarna ve çorba tadımları ile tanıtılacak.

Vegeta sadece profesyonel aşçıların değil yemek severlerin de mutfaklarında tercih ettiği pratik bir yardımcı oluyor. En taze sebze, baharat ve otların birleşimiyle ön plana çıkan ve 40 ülkede sunulan Vegeta, Türkiye’de Macro Center, Migros, Metro ve Carrefour mağazalarında raflarda bulunuyor.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA