06 Ekim 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara14°C
  • Antalya22°C

DELTA, ORTA KOLTUK BLOKAJI VE ÜCRET FERAGATİNİ UZATTI

Delta Havayolları ‘Güvenlik uçaktaki her koltuğu doldurmaktan daha önemli olduğuna inanıyoruz ‘diyerek orta koltuk blokajını Ocak 2021'e kadar uzattı

Delta, orta koltuk blokajı ve ücret feragatini uzattı

22 Ağustos 2020 Cumartesi 14:00

TORONTO – Delta Havayolları, uçağında orta koltuk blokajını Ocak 2021'e kadar uzatacağını duyurdu. Havayolu ilk olarak, uçuş başına müşteri sayısını sınırlandırmanın bir yolu olarak, geçen ay orta koltukların seçimini engellemek için protokolü başlattı. Bu da seyahatleri daha güvenli hale getirdi ve rezervasyon yaptırmayı kolaylaştırdı. Uzatma Ocak 2021'e kadar olacak ve Fly Delta uygulaması aracılığıyla veya çevrimiçi olarak Delta Premium Select, Delta Comfort + ve Main Cabin'de mevcut olacak.

AİLELER VE ARKADAŞLAR SEÇEBİLECEK
Bir veya iki kişilik gruptaki müşteriler için orta koltuklar güvenlik için bloke edilecek. Üç veya daha fazla gruptaki müşteriler için, orta koltuklar, ailelerin ve seyahat arkadaşlarının birlikte koltuk seçmesine izin vermek için rezervasyona açık olarak görünecektir.

delta-havayollari--002.jpgGÜVENLIK KOLTUK DOLDURMAKTAN DAHA ÖNEMLI
Müşteri Deneyimi Sorumlusu Bill Lentsch, şunları anlattı: "Emory Healthcare'deki ortaklarımız da dahil olmak üzere tıp uzmanları hem fikirler. Uçakta bırakılan mesafe fark yarattı. Müşterilerimize ve çalışanlarımıza özen göstermenin ve hava yolculuğunun güvenliğine olan güveni yeniden sağlamanın şu anda bir uçaktaki her koltuğu doldurmaktan daha önemli olduğuna inanıyoruz. Müşteriler tatil seyahatlerine hazırlanırken en yüksek standartta bakım beklentilerini bilmelerini sağlamak için düşünceli ve katmanlı bir yaklaşım benimsemeye devam edeceğiz. "

ÜCRET MUAFIYETINI UZATTı

Delta, orta koltuk bloklarını genişletmenin yanı sıra, 30 Eylül'e kadar satın alınan yeni uçuşlar için değişiklik ücreti muafiyetini uzatıyor ve uçak içi kapasiteyi düşürüyor. En az 31 Ekim'e kadar seyahat için, havayolu orta koltuklu veya koltuksuz tüm uçaklardaki müşteri sayısını sınırlandıracak ve Birinci Sınıf kabini yarı kapasiteyle sınırlayacaktır. Ayrıca, orta koltukları olmayan uçaklarda bir koridor koltuğu bloke edecektir.

UÇAKTA MASKE MECBURIYETI

Uçakların dolmaya başladığı rotalarda, havayolu, daha büyük bir uçak tipine yükseltme veya ek uçuşlar ekleme fırsatları arıyor. Daha fazla alan tasarlanan geniş gövdeli uçaklarda Delta One kabini, 1 Ekim'den itibaren tam kapasite ile sunulacak.

Herkesin güvenliği için müşterilerin havaalanında, Delta Sky Kulüplerinde ve kış tatili seyahat sezonu boyunca ve sonrasında uçakta maske veya yüz kaplaması takması gerekiyor. Maske takmalarını engelleyen temel bir rahatsızlığı olduğunu belirtenlerin, seyahatlerine izin verilmeden önce bir 'Uçuştan Uzaklaştırma' sürecini tamamlamaları gerekiyor.

Ayrıca Delta, belirsiz süre boyunca yolcuların rahat etmesini sağlamak için rezervasyon politikasını güncelledi. 30 Eylül'e kadar satın alınan tüm yeni uçuşlar için, yolcular, satın alma tarihinden itibaren bir yıl boyunca değişiklik ücreti ödemeden uçuşlarını değiştirme seçeneğine sahip oldular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA