19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

DELTA HAVAYOLLARI, BİTKİ BAZLI MENÜ UYGULAMASI BAŞLATTI

Delta Havayolları, uçakta insan sağlığı için önemli ürünleri servise koymak üzere ünlü firmalarla anlaşarak yeni bir bitki bazlı menüsünü tanıttı.

Delta Havayolları, bitki bazlı menü uygulaması başlattı

10 Mart 2022 Perşembe 21:00

ATLANTA, GEORGIA, ABD- Delta Havayolları, uçakta insansağlığı için önemli ürünleri servise koyuyor. Bu amaçla Impossible Foods ve Black Sheep Foods ile anlaşarak yeni bir bitki bazlı menü sunumunu tanıttı. Delta Air Lines, yolcu refahını teşvik etmek için bir dizi önde gelen tüketici markasıyla ortaklık kurduğunu duyurdu.

Delta Havayolları, uçuşlarda premium kabinlerdeki müşterilere, yeşil biber baharatıyla ovuşturulmuş Impossible Burger, karamelize soğan reçeli ve Manchego peyniri gibi çeşitli yemekleri sunuyor,=.

delta-havayollari,.pngDiğer bitki bazlı yemekler arasında Black Sheep Foods'ın ıspanaklı pilav ve beyaz peynirli kuzu usulü köfte ve kremalı pesto orzolu karnabahar kekleri yer alıyor.

Ayrıca, seçkin Delta Sky Kulüplerinde havayolu, Fresh Farm programı aracılığıyla el yapımı, bölgesel olarak yapılmış yiyecek ve içecek ürünlerini öne çıkarmak için yerel ustalarla ortaklık yapıyor.

delta-havayollari,-001.png

Delta ayrıca kısa süre önce ABD'nin önde gelen çevrimiçi alışveriş platformu Instacart ile SkyMiles Üyelerinin uçaktan veya evden alışveriş yaparken mil kazanmalarını sağlayan bir ortaklık duyurdu.

Müşteriler SkyMiles ve Instacart hesaplarını bağlayabilir ve harcanan her 1 ABD Doları için 1 mil kazanabilir ve Instacart Ekspres Üyeleri harcanan 1 ABD Doları için 1,5 mil kazanacaktır. SkyMiles Üyeleri ayrıca, 35 doların üzerindeki siparişlerde ücretsiz teslimat sağlayan Instacart Express'in genişletilmiş, ücretsiz denemelerine erişimin keyfini çıkaracaklar.

Yolcular ayrıca koltuk arkası ekranlarında Delta Studio aracılığıyla özel Peloton Eğitmen liderliğindeki esneme ve meditasyon derslerinin keyfini çıkarabilirler.

Ek olarak, yolcular koltuk arkası ekranlarında Delta Studio aracılığıyla özel Peloton Eğitmen liderliğindeki esneme ve meditasyon derslerinin keyfini çıkarabilirler. 5 ila 20 dakika arasında değişen Classes in the Clouds koleksiyonu, müşterilerin seyahat sırasında hem dikkatli hem de rahat hissetmelerine yardımcı olmak için tasarlandı. Yeni yenilenen sınıf koleksiyonu ilk olarak 2021'in sonlarında tanıtıldı ve 2022 boyunca düzenli aralıklarla yenilenecek.

Mevcut bir Peloton üyeliğine sahip olanlar, Peloton uygulaması aracılığıyla yeni bir "Made for Travel" koleksiyonunun keyfini çıkarabilirler. 45 sınıf, üyelerin ekipmansız antrenmanlarla seyahat ederken fitness rutinlerini sürdürmelerine yardımcı olur. Delta ayrıca, yolcuların küratörlüğünde ses içeriğini Delta Studio'ya getirmek için Spotify ile ortaklık kurdu. Rahatla ve Gevşeyin, Huzurlu Piyano, Uyku ve Derin Odak çalma listeleri, müşteri yolculuğuna dikkatli ve rahatlatıcı bir film müziği sağlamak için Spotify tarafından küratörlüğünü yaptı.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA