04 Ekim 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara20°C
  • Antalya23°C

DEDEMAN YÖNETİMİ 2025 HEDEFLERİ İÇİN BULUŞTU

Dedemanlılar, kentin yönetici bürokrasisi ile görüşmeler gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundular. 58. yılında farklı misafir profil ve taleplerine yanıt verecek özellilerde 10 markaya ulaşan Dedeman, her yıl 15 yeni otel açma hedefini yineledi.

Dedeman yönetimi 2025 hedefleri için buluştu

04 Ekim 2024 Cuma 17:30

KASTAMONU -Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu, merkez ofis yöneticileri, tüm Dedeman otellerinin genel müdürleri, gelirler ve satış ekibi yöneticileri, “2025 Yılı Strateji, Hedef ve Bütçe Öngörüleri Toplantısı” için bir araya geldi. Park Dedeman Kastamonu ev sahipliğinde üç gün boyunca devam eden toplantıların yanı sıra keyifli grup gezileri ve etkinlikler gerçekleştiren Dedemanlılar, kentin yönetici bürokrasisi ile görüşmeler gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundular. 58. yılında farklı misafir profil ve taleplerine yanıt verecek özellilerde 10 markaya ulaşan Dedeman, her yıl 15 yeni otel açma hedefini yineledi.

dedeman-009.jpgTürkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu, merkez ofis yöneticileri, tüm otellerinin genel müdürleri, gelirler ve satış yöneticileri, “2025 Yılı Strateji, Hedef ve Bütçe Öngörüleri Toplantısı” kapsamında, geleceğin Dedeman vizyonunu ve hedeflerini görüşmek için 25-29 Eylül tarihlerinde Kastamonu’da bir araya geldi.

Ekip olarak birlikte hareket etmeye ve iç iletişimin gücüne inanan bir marka olarak tüm otellerinin hedefleri için birlikte hareket eden Dedeman merkez ofis yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıya Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray ve Başkanvekili Murat Özmestçi liderlik etti.  2 gün süren toplantıların ilk gün oturumunda Kastamonu İl Turizm Müdürü Mehmet Kerem Seven, Kastamonu THY Satış Müdürü Sami Aydoğan yaptıkları konuşmada, Dedeman markasının bölgeye sunduğu turizm olanakları ve imkanlarından dolayı teşekkür ederken, hep birlikte ortak paydada buluşuyor olmaktan ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplantılarda, 58. yılında 10 markaya ulaşan Dedeman Hotels & Resorts International markasının, geçen yıla göre 2024 yılını yüzde 50 büyüme ve 75 imzalı otel projesi ile kapatma hedefi, son çeyrek stratejileri, 2025 yılı bütçeleri, yeni konsept ve marka stratejileri ele alındı. Toplantı kapsamında merkez ofis yöneticileri ve tüm otel ekipleri, 2025 yılına ait hedef ve strateji sunumlarını gerçekleştirdiler.

Dedeman Hotels & Resorts International yöneticileri toplantılarının ardından, Kastamonu’nun doğal ve turistik yerlerine geziler düzenleyerek kentin potansiyelini yakından gözlemlerken, ekipleri için motivasyon dolu bir program oluşturdular. Dedeman yöneticilerine Kastamonu İl Turizm Müdürü Mehmet Kerem Seven, Kastamonu THY Satış Müdürü Sami Aydoğan, Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan, Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı eşlik etti. Gezi ve toplantılar sırasında Kastamonu ilinin turizm potansiyeli ve tanıtım stratejisine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Motivasyon odaklı birçok detayın yer aldığı etkinlikte Horma Kanyonu ve Suğla Yaylasını ziyaret eden ekip, projeler hakkında bilgi aldı. Ardından Çatak Kanyonu ve doğa yürüyüşüyle Cam Teras’a giden Dedeman yöneticileri, Atlı Turizm Merkezi’ne ziyaretin ardından geziyi sonlandırdı.

Toplantıların ardından kentten ayrılan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray ve Başkan Vekili Murat Özmestçi, Kastamonu İl Turizm Müdürü Mehmet Kerem Seven, Kastamonu THY Satış Müdürü Sami Aydoğan, Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı’ya güzel ağırlamaları ve Kastamonu iliyle ilgili gerçekleştirdikleri kapsamlı çalışmalar için teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA