22 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

DARDARİ'DEN TAV'A ÖVGÜ

Suriye Başbakan Yardımcısı Abdullah Dardari Türkiye’yi ziyaretinde gezdiği Atatürk havalimanı'nı ve TAV'ın yaptıklarını çok beğendiğini söyledi.

Dardari'den TAV'a övgü

04 Ocak 2008 Cuma 14:00

İSTANBUL- Suriye Başbakan Yardımcısı Abdullah Al Dardari Türkiye’yi ziyaretinde Ankara’daki temaslarından sonra  özel uçakla geldiği İstanbul’da gezdiği Atatürk Havalimanı’nın çok beğendiğini belirterek, “Suriye’nin Şam ve Halep şehirlerinin böyle modern bir havalimanına ihtiyacı var” dedi.



Dardari ve beraberindeki heyet, Atatürk Havalimanında, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş ile TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener tarafından karşılanmıştı.
VIP salonunda bir süre dinlenen konuk Başbakan Yardımcısı Dardari, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini gezmişti. Daha sonra Dardari’ye Sani Şener tarafından TAV Havalimanları Holding’in Türkiye ve dünyadaki yap-işlet-devret projeleriyle ilgili sunum yapılmıştı
TAV’ın yaptığı işleri ve uluslar arası havacılık sektöründe önemli havalimanı yapılarına imza attığını gören konuk Başbakan Yardımcısı Dardari, Sani Şener’e “Türkiye’nin havacılık sektöründe çok ilerie gittiğini görüyoruz. Bizimde böyle havalimanlarına ihtiyacımız var” dedi.

SON DAKİKA