20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

CUMHURİYET'İN 100'NCÜ YILINDA GENÇLER PEDAL ÇEVİRECEK!

Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Cumhuriyet'in 100'ncü yılı etkinlikleri kapsamında Bisiklet Turu Turnuvası düzenledi.

Cumhuriyet'in 100'ncü yılında gençler pedal çevirecek!

20 Ekim 2023 Cuma 15:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Cumhuriyet'in 100'ncü yılı etkinlikleri kapsamında Bisiklet Turu Turnuvası düzenledi. Bisiklet Turu 22 Ekim Pazar Günü Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi(AKM)   önünde başlayan pedal çevirme Herford Caddesi Titreyengöl güzergahından  Titreyengöl  Saat Kulesi önünde son bulacağını belirten Manavgat İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman  Karakaya, tur bitiminde başta halat çekme olmak üzere  geleneksel okçuluk ve langırt etkinlikleri olacağını söyledi.

bisiklet-turu-turnuvasi.jpgMüdür Süleyman Karakaya,'' Bisiklet Turu etkinliği ile gençlerle birlikte Cumhuriyetimizin 100'ncü yıl coşkusunu pedal çevirerek hep birlikte heyecanını birlikte yaşamak istiyoruz. Aynı zamanda gençlerimizin zamanı etkili ve verimli kullanmasını sağlamak istiyoruz. sağlıklı yaşam için pedal çevirmek şart. Ayrıca etkinlikle Manavgat'ta Bisiklet sporunun yaygınlaşmasını hedefliyoruz.'' dedi. ,
bisiklet-turu-turnuvasi-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA