20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

CUMHURİYET'İN 100'NCÜ YILI İÇİN106 METREYE DALDI

Dünya Şampiyonu olan Şahika Ercümen, Cumhuriyetin 100'ncü yılı anısına Antalya da dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde dalış yaptı.

Cumhuriyet'in 100'ncü yılı için106 metreye daldı

29 Ekim 2023 Pazar 14:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
KONYAALTI  / ANTALYA -
Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesi Hatay'da 106 metre Deniz Serbest Dalışı ile Dünya Şampiyonu olan Şahika Ercümen, Cumhuriyetin 100'ncü yılı anısına Antalya da dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde dalış yaptı. Şahika Ercümen'in Cumhuriyetin 100'ncü yılı dalışını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 'te izledi. Deniz Serbest Dalış Dünya Şampiyonu ve Rekortmeni Şahika Ercümen yaptığı dalışla Konyaaltı sahilinde Türk Bayrağı ve büyük boy Atatürk posteri ve 100'ncü yıl yazısını açtı.

sahika-ercumen,.jpgAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek , Cumhuriyet'in 100'ncü yıl anısına Antalya'da yaptığı dalış için Şahika Encümen ı tebrik etti. Şahika Ercümen'in 100'ncü yıl dalışını izlemeye gelen vatandaşlar dalış sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, '2 Cumhuriyetin 100'ncü yılında geçtiğimiz günlerde Hatay'da 106 metrelik Serbest Dalışla Dünya Şampiyonu olan Şahika Ercümen'in Cumhuriyetin 100'ncü yılında Antalya'da dalış yapması bizi onurlandırdı. Bir anlamda Cumhuriyetimizin 100'ncü yılında Antalya'da yaptığı dalışla Cumhuriyetimizin gülen yüzü Antalya oldu. Şahika Ercümen 11 Dünya Şampiyonu olmuş bir kızımız.'' dedi.

sahika-ercumen,-001.jpgSerbest Dalış Şampiyonu şahika Ercümen'de'' Hatay'da 106 metre dalış dünya şampiyonu olduktan kısa bir süre sonra '' daha nefes bile almadan Antalya'da sembolik olarak Cumhuriyetin 100'ncü yılı için Antalya'da dalış yapmak benim için onur ve gurur verici bir durum. ''

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA