16 Ekim 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

COVİD 19'DAN KORUNMADA EN SAĞĹIKLI TATİL: KARAVAN

Karavan ile Silifke’de yaşayan Durmusali -Cennet Özer çifti ile Kürşat- Havva Dev çifti Taşucu İncekum'da Karavanla tatilin keyfini çıkarıyor.

Covid 19'dan korunmada en sağĺıklı tatil: Karavan

27 Temmuz 2020 Pazartesi 10:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
SILIFKE /MERSIN- Korona Virüsü (Covid19)'u ile pandemi ilan edilmesiyle korunma tedbirleri kapsamında insanları temastan uzak tatil yapmaya yöneltti Bunlardan biri de "Karavan" turizmi.

karavan-.jpg
karavan--001.jpgMersinin Silifke ilçesinde yaşayan Durmusali - Cennet Özer çifti ile Kürşat- Havva Dev çifti Taşucu İncekum'da Karavanla tatil yapmanın keyfini çıkarıyor.
İncekum'da İncekum Plajı'nda 200 metre mesafeye Karavanları yerleştiren Kürşad- Havva Dev çifti, pandemi döneminde en sağlıklı tatil yapmanın adresinin Karavan turizmi olduğunu söylüyor.
karavan--002.jpg
Sevda Karakuş, Raziye Baştuğ,Emine Baştuğ"da ve Fatma Selçuk'ta karavanla tatil yapmañın Covid19'dan izole olmada çok sağlıklı tatil yapma seçeneği olduğunu söyledi.

Silifkede araç kurtarma ve tüm vinç işleri için Vinç işletmeciliği yaptığı nı belirten Kürşat Dev,:"Covid19 pandemi döneminde en sağlıklı tatil yapma Karavanda tatil.Akşamları Silifke'nin sıcağından Karavan içinde İncekum'da serin uyuma ve tatil yapmanın keyfini çıkarıyoruz İstediğimiz İncekum'da ailecek denize giriyoruz. Karavanda tatil çok güzel ve hijyenik . Imkânı olam herkese tavsiye ederiz." Dedi.

karavan--003.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA