20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

COSTA CRUİSES: TÜRKİYE DESTİNASYONU OLMADAN OLMAZ

Costa Cruises yönetimi “Türk Hava Yolları gibi güçlü bir ortağımız var ve pandeminin açığını kapatmak üzere Türkiye’yi ülkelere bağlayarak birlikte hızlı ilerleyeceğiz” dedi.

Costa Cruises: Türkiye destinasyonu olmadan olmaz

29 Nisan 2022 Cuma 20:00

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Türkiye’ye gelen ve Galataport İstanbul’a yanaşan en büyük yolcu gemisi Costa Venezia’da yapılan basın toplantısında Costa Cruises’ın Gelişen Pazarlar Satış Direktörü Andrea Tavella ile Satış ve Pazarlama Direktörü Alessandro Bottaro “Türkiye destinasyonu Costa Cruises için önemlidir. ‘Costa Türkiye’siz olmaz’ diyerek 12 aylık çalışma sonucu Türkiye planını hazırladık. İstanbul kruvaziyer yolcusu için çok cazip destinasyon. Türk Hava Yolları gibi güçlü bir ortağımız var ve pandeminin açığını kapatmak üzere Türkiye’yi ülkelere bağlayarak birlikte hızlı ilerleyeceğiz” dediler.

costa-cruises,.jpg

Costa Cruises, filosunun en yenilerinden olan Costa Venezia 5 gün boyunca Galataport’ta 2 Mayıs’ta ilk seferi için Ege’ye açılmadan önce iki gün boyunca Türk turizmciler ve basın mensuplarını ağırladı.

costa-cruises,-.jpg

ÇEVRE KORUMALI ENERJİ KULLANILIYOR

“Believe your eyes” mottosu ile yapılan tanıtımda Costa Cruises’ın pandemi öncesi her yıl 50 bin yolcu taşıdığı hatırlatıldı. Pandeminin sıkıntılarını atlatmak için çok çalıştıklarını ve yenilikler yaparak pazara haırlandıkları bildirildi. Yeni filoda yer alan gemilerin LNG gibi ‘yüksek teknoloji ve düşük emisyon’ ile çevre korumalı enerji kullandığı anlatıldı.
Costa Cruises’ın 3 adet Michelin yıldızlı aşçı ile gemilerdeki menüleri yeni baştan düzenleyerek farklı bir gastronomi anlayışı geliştirdiği belirtildi.

alessandro-bottera,-costa-cruises-001.jpg

5 BİN YOLCU HEDEFLİYORUZ

Costa Cruises Satış ve Pazarlama ekibi Türk Hava Yolları ile yaptıkları özel anlaşma ile Türkiye limanlarını Costa Venezia ile Akdeniz’in önemli destinasyonlarına açtıklarını belirterek “1 Mayıs Costa’nın seferlere başlaması için önemli tarihtir. Costa Venezia ile Türkiye’den 5 bin yolcu taşımayı hedefliyoruz” şeklinde konuştular.

costa-cruises,-001.jpg

ANDREA TAVELLA: 500 EURO FİYATLA ÇIKTIK

Costa Cruises’ın Gelişen Pazarlar Satış Direktörü Andrea Tavella THY’nın desteği ile yeni pazarlara açılacaklarını, İtalya, Almanya, Fransa, İspanya programlarını yapacaklarını söyledi. Tavella, Türkiye için Ege adalarına bir haftalık geziye 500 euro ile çıktıklarını belirterek “Türkiye limanlarına 2022 yılında 81 ziyaret, 2023’te 123 ziyaret yapılacak. 2022 ilkbahar, yaz aylarında Nisan-Kasım arası gemiler 8-15 güne kadar geziler yapacak.

alessandro-bottera,-costa-cruises.jpg

ALESSANDRO BOTTARO: HER YAŞA UYGUN EĞLENCE VAR

Costa Cruises Satış ve Pazarlama Direktörü Alessandro Bottaro, Costa’nın gemilerde gençlere yönelik eğlence ağırlıklı etkinliklere ağırlık verdiğini belirterek şöyle devam etti “Gemide her yaşa uygun ve 18 yaşa kadar eğlence sunuyoruz. ‘İtalyanlık’ dediğimiz İtalyan gibi doyasıya eğlenmeye yönelik konsept oluşturduk. Yeri nesil gençlik için çağdaş eğlence sunmaya alışıyoruz. DJ eşliğinde partiler düzenliyor, sınırsız eğlenme imkanı veriyoruz.”

alessandro-bottera,-costa-cruises-002.jpgalessandro-bottera,.jpg
alessandro-bottera,-001.jpgalessandro-bottera,-002.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA