20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

COSTA CRUİSES, COSTA VOYAGES'IN PROGRAMLARINI TANITIYOR

Costa Cruises, Costa Voyages'ı başlatıyor. Eylül 2023'ten itibaren 10 ila 14 gün arasında değişen güzergahlar sunacak.

Costa Cruises, Costa Voyages'ın programlarını tanıtıyor

10 Temmuz 2023 Pazartesi 17:00

CENOVA - Costa Cruises, genişletilmiş güzergahları keşfetmek için tasarlanmış yeni bir gemi yolculuğu deneyimi olan Costa Voyages'ı başlatıyor. Eylül 2023'ten itibaren Costa Cruises, konukların destinasyonları ziyaret etmelerine ve derinlemesine keşfetmelerine olanak tanıyan 10 ila 14 gün arasında değişen güzergahlar sunacak.

Yolculuklar, Kanarya Adaları, Türkiye, Mısır piramitleri, Azorlar, İsrail ve Fas gibi destinasyonları ziyaret etmenin yanı sıra Normandiya'dan İspanya'ya kadar Avrupa'nın çeşitli kültürlerini keşfetmeyi içerir.

Ayrıca konuklar, pasta şeflerinin ustası Iginio Massari tarafından yaratılan 14 yeni tatlıyı tatmak da dahil olmak üzere her gemi yolculuğunda özel yiyecek ve içecek deneyimlerini dört gözle bekleyebilirler.

costa-cruises,-costa-voyages.pngAna restoranlar, fiyata dahil olan ve Bruno Barbieri, Hélène Darroze ve Ángel León gibi Costa şefleri tarafından oluşturulan yeni, özel bir menü dahil olmak üzere üç farklı akşam yemeği sunacak.

Konuklar uçakta dinlenebilir ve özel Ziyafet Gecesi Partisi'nde, usta buz heykeltıraşları tarafından oyulmuş buzdan heykeller ve canlı bir DJ seti eşliğinde açık büfede bir veya iki içeceğin tadını çıkarabilirler.

Rock'n roll tutkunları uçakta özel Rolling Stone gösterisini sabırsızlıkla beklerken, fotoğrafçılık amatörleri Japon markası Canon tarafından düzenlenen özel fotoğrafçılık oturumlarına katılabilir.

Costa Voyages ayrıca 1960'lar ve 1990'lardan ilham alan çiftler için "Çifte röportaj", "Musichiere" ve testler, meydan okumalar ve daha fazlasını içeren "C-Music" gibi oyunlar da düzenleyecek. Ayrıca çeşitli atölye çalışmaları ve yaratıcı laboratuvarların yanı sıra geminin perde arkası bölgelerine özel rehberli bir tur da olacak.

Costa Voyages gemi yolculukları Eylül'den Kasım 2023'e, Nisan'dan Haziran 2024'e ve Eylül'den Kasım 2024'e kadar Costa Favolosa, Costa Fortuna, Costa Firenze, Costa Fascinosa, Costa Pacifica ve Costa Diadema dahil olmak üzere altı gemide mevcut olacak. .

Costa Pacifica, konukları 2023'te Mısır ve Kutsal Toprakları keşfetmeye götürürken, Costa Fortuna 2024'te devralacak. Costa Favolosa ve Costa Fortuna, konukları yerel gelenekleri keşfetmeleri ve I. Hasan Camii'ni ziyaret etmeleri için Fas'a götürecek.

Costa Firenze ve Costa Fortuna 2023'te Kanarya Adaları'nı ve 2024'te Costa Diadema'yı ziyaret edecek. Costa Firenze, Costa Fortuna, Costa Favolosa ve Costa Fascinosa dahil olmak üzere dört gemi 2023'te konuklarını Portekiz'e götürecek, Costa Diadema ise 2024'te onlara katılın.

Costa Fortuna, 2023 ve 2024'te Türkiye'yi ziyaret ederken, Costa Firenze, Costa Fascinosa, Costa Diadema ve Costa Favolosa, Kuzey ve Güney Avrupa'yı tek bir tatilde birleştiren seferler sunacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA