20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

COSTA CRUİSES 2026 DÜNYA YOLCULUĞU REZERVASYONLARINI AÇTI

Costa Deliziosa'da yelken açan dünya çapındaki bu yolculuk, altı kıtada 34 ülkeye dokunuyor. Yol boyunca konuklar sekiz gecelik görüşmenin, 48 liman ve kıyı gezilerinin keyfini çıkaracaklar.

Costa Cruises 2026 Dünya Yolculuğu Rezervasyonlarını Açtı

03 Şubat 2024 Cumartesi 15:00

TRIESTE - Costa Cruises'ın basın açıklamasına göre, 3 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek "Ulusal Gemi Yolculuğuna Çıkma Günü" öncesinde Costa Cruises, artık rezervasyona açık olan 2026 Dünya Yolculuğu ile konuklarını dünyayı keşfetmeye davet ediyor.

Costa Deliziosa'da yelken açan dünya çapındaki bu yolculuk, altı kıtada 34 ülkeye dokunuyor. Yol boyunca konuklar sekiz gecelik görüşmenin, 48 liman ve kıyı gezilerinin keyfini çıkaracaklar.

costa-cruises-.jpg21 Kasım 2025'te İtalya'nın Trieste kentinden yola çıkacak Deliziosa, Dünya Gezisi sırasında Akdeniz'i geçecek ve Atlantik, Pasifik ve Hint Okyanuslarını geçecek. Konuklar Panama Kanalı'ndan geçmeyi, Paskalya Adası'ndaki Moai kafalarını görmeyi ve Avustralya'nın Büyük Set Resifi boyunca yelken açmayı deneyimleyecekler.

Costa Cruises Kuzey Amerika genel müdürü Ruben Perez şunları söyledi: "Costa'nın dünya turu, tatillerden önce başlaması ve konukların yeni yılı başlatması ve dünya çapındaki seyahatlerine kesintisiz bir yolculukla devam edebilmesi açısından benzersizdir."

"Bu seyahat programı, konukların büyük şehirlerden şimdiye kadar çok az kişinin ziyaret ettiği limanlara kadar düzinelerce olağanüstü destinasyonu deneyimleyebilmeleri için tasarlandı; bu da onu İtalyan tarzı misafirperverliğimizle hem karada hem de gemide gerçek anlamda uluslararası bir deneyim haline getiriyor."

Costa Deliziosa, Trieste'den yola çıktıktan sonra Akdeniz üzerinden Marsilya, Fransa ve Barselona, ​​İspanya'ya, ardından Kazablanka, Fas üzerinden Kanarya Adaları'na doğru yola çıkıyor. Atlantik Okyanusu'nu geçerek Barbados'a giden gemi, Panama Kanalı'ndan geçerek Güney Amerika'nın batı kıyısına doğru ilerleyerek Paskalya Adası'na ulaşacak.

Güney Pasifik geçişi sırasında konuklar, Sidney, Avustralya'ya giderken Pitcairn Adaları ve Fransız Polinezyası'nı keşfetmeden önce Yeni Yılı gemide karşılayacaklar. Costa Deliziosa daha sonra Güney Kore ve Tayvan'a gitmeden önce Avustralya'nın doğu kıyısından Papua Yeni Gine'ye ve Japonya'ya doğru ilerleyecek. Gemi Güney Çin Denizi'ni geçerek Çin, Vietnam ve Singapur'a, oradan da doğuya, Sri Lanka ve Hindistan'a doğru ilerliyor.

Umman Denizi'ni geçerek Süveyş Kanalı üzerinden Yunanistan'a giden gemi, kuzeye, Hırvatistan ve İtalya'ya doğru ilerleyecek ve yolculuğunu 28 Mart 2026'da sonlandıracak.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA