19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

CORK HAVALİMANI'NDA RYANAİR'E EKSPRES BAGAJ CHECK-İN

Cork Havalimanı, "hızlı, kolay, arkadaş canlısı yolcu deneyimi" için yeni Ryanair ekspres bagaj check-in’i tanıttı.

Cork Havalimanı'nda Ryanair'e ekspres bagaj check-in

04 Ağustos 2023 Cuma 20:00

CORK / İRLANDA - Cork Havaalanı, Ryanair ile birlikte, check-in sıra sürelerini kısaltmayı ve genel yolcu deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan bir dizi yeni self-servis, ekspres bagaj check-in kiosku kurdu.

Cork Havaalanı, Ryanair ile birlikte, check-in sıra sürelerini kısaltmayı ve genel yolcu deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan bir dizi yeni self-servis, ekspres bagaj check-in kiosku kurdu. Terminal binasının zemin katında yer alan yeni kiosklar, yolcuların bavullarını dakikalar içinde teslim etmelerini sağlıyor. Sadece beş basit adımda, yolcular cep telefonlarındaki Ryanair uygulamasını kullanarak bagajlarını tartabilir, etiketleyebilir ve check-in yapabilir.

Yer hizmetleri personeli, yeni teknoloji konusunda tüm yolculara yardımcı olmak için hazır olacak ve yeni self-servis olanaklarından yararlanmak için, yolcuların havaalanına gelmeden önce Ryanair uygulamasını cep telefonlarına indirmeleri gerekiyor.

cork-havalimani,-ryanair.pngCork Havalimanı Operasyonlar, Güvenlik ve Tesisler Genel Müdürü Dorothy Coffey, “Cork Havalimanı'nda hızlı, kolay ve samimi bir yolcu deneyimi sağlamaktan gurur duyuyoruz” dedi. “Bu yeni self-servis bagaj etiketleme ve bırakma kioskları, Ryanair yolcularımız için Cork Havalimanı'ndaki o ünlü müşteri hizmetini daha da kolay ve hızlı hale getirecek. Cork Havalimanı, yolcu trafiğini bu yıl COVID-19'dan tamamen kurtaracak ve hatta pandemi öncesi trafik seviyelerini önemli ölçüde aşacak. Stratejimiz, ünlü hızlı ve güler yüzlü hizmet sunarken büyümeye devam etmektir.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA