20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ÇÖKEN OTELDE HAYATINI KAYBEDEN KIBRISLI GENÇLER İÇİN FİDAN DİKİLDİ

Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın depremde çöken Adıyaman İsias Otel’de hayatını kaybeden Melekler Takımı anısına Kantara’da daire personelinin fidan diktiği bildirildi.

Çöken otelde hayatını kaybeden Kıbrıslı gençler için fidan dikildi

17 Mart 2023 Cuma 20:00

KANTARA / KKTC - Adıyaman Isias Otel’de hayatını kaybeden Kuzey Kıbrıs’lı sporcu gençlere verilen isim olan Melekler Takımı anısına Kantara’da 800 fidan dikildi.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, Özsaygın, bölgede "Şampiyon Melekler Takımı" anısına 800 fidanı toprakla buluşturduklarını belirtti.

Ağaç dikiminin yanan bölgelerde yapılmasını Kantara kış kampları dönemi için planladıklarını belirten Özsaygın, şubat dönemi boyunca kampa gelen gençlerle söz konusu etkinliği gerçekleştirmeyi tasarladıklarını ancak Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi ile kampların iptal edildiğini kaydetti.

agac-dikimi,-kantara,-kktc,-deprem.pngÖzsaygın, "ülkeyi derinden etkileyen deprem felaketiyle deprem bölgesinde hayatını kaybeden gençler ve vatandaşlarımızın acı haberlerinin ardından, Gençlik Dairesi olarak fidan dikimini Şampiyon Melekler Takımı anısına gerçekleştirdik" dedi.

agac-dikimi,-kantara,-kktc,-deprem.jpgYaşanan felaketin ardından hem Türkiye hem de ülkede büyük can kayıplarının yaşandığını belirten Özsaygın, Şampiyon Melekler takımının ailelerinin ve tüm yaşamını yitirenlerin ailelerinin acılarını paylaştıklarını kaydederek, hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaslı ailelere ise başsağlığı diledi.
agac-dikimi,-kantara,-kktc,-deprem-001.jpg
Depremde çöken Adıyaman İsias Otel'de enkaz altında kalarak hayatını kaybeden KKTC'li sporcu gençler ve Türkiye'nin profesyonel turizm renhberleri
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA