20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

CMT 2024 FUAR’NDA BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ GEZİLERİ ANLATILDI

CMT 2024 Fuar’nda Salon 9'da toplam 10.000 metrekarelik alanda her şey bisiklet ve yürüyüş üzerine sergileniyor.

CMT 2024 Fuar’nda Bisiklet ve yürüyüş gezileri anlatıldı

19 Ocak 2024 Cuma 12:00

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
STUTTGART / ALMANYA -
CMT 2024 Fuar’nda Salon 9'da toplam 10.000 metrekarelik alanda her şey bisiklet ve yürüyüş üzerine sergileniyor. İster yürüyerek ister iki tekerlek üzerinde CMT ziyaretçileri 13-15 Ocak tarihleri ​​arasında Fahrrad- & WanderReisen'de Stuttgart'tan dünyayı aktif olarak keşfediyorlmar. Aktif tatiller hızla artıyor ve Salon 9'daki üç günlük yan ticaret fuarında çeşitli fırsatlar sunuluyor.
250'den fazla katılımcı, yurtiçi ve yurtdışındaki cazip destinasyonlardan, doğru ekipman ve yürüyüşlere kadar cazip bisiklet ve yürüyüş gezi programlarını tanıtıyor.
Öne çıkan özellikler arasında büyük bisiklet parkuru ve dolu bir sahne ve sinema programı yer alıyor. Genel Alman Bisiklet Kulübü (ADFC) Baden-Württemberg ve Swabian Alb Derneği kendilerini ticari fuar ortakları olarak tanıttı.

cmt-2024,-bisiklet.jpgBISIKLET SEKTÖRÜNDEN YENILIKLER VE TRENDLER

Yılın başında tüm yeniliklere ve trendlere genel bir bakış arayan bisiklet tutkunları, takvimlerinde ilk CMT hafta sonunu kırmızıyla işaretledi. Bisiklet sektöründe, çakıllı yol bisikletleri, kargo bisikletleri, trekking ve dağ bisikletlerinin yanı sıra kampçılar arasında popüler olan katlanır bisikletler tanıtılıyor. Ayrıca elektrikli ve elektrikli tahriksiz geniş bir bisiklet yelpazesi sunuluyor. Yeni favori bisiklet, yan taraftaki ısıtmalı çadırda 1.600 metrelik parkur için test ediliyor.

cmt-2024,-bisiklet-001.jpgYENI MARKALAR DA SERGILENİYOR

Kasklardan eyerlere kadar aksesuarlar internetten fuar fiyatından satılıyor. Öne çıkan özellikler arasında her tür bisiklete uyan ve daha fazla güvenlik sağlayan bir gösterge seti yer alıyor. Bölgelerden, ülkelerden ve kuruluşlardan temsilciler değerli ipuçları ve ilham veriyor. Bisiklet dostu restoranların yanı sıra çocuklar ve bisiklet hakkında bilgi ve tavsiyeler ADFC Baden-Württemberg tarafından anlatılıyor.
cmt-2024,-bisiklet-003.jpg

YÜRÜYÜŞ TEMA PARKI

Popüler yürüyüş tema parkı tam boyutund fuarda yer aldı. Ziyaretçiler Almanya'nın (Svabya Alpleri, Kara Orman, Pfalz ve Thuringia dahil) yanı sıra Polonya, Portekiz, İspanya ile Mallorca ve Katalonya, Fransa, Belçika, Slovenya, Lüksemburg ve Thüringen dahil en güzel rotaları ve destinasyonları sabırsızlıkla bekliyorlar. Bu tesislerde doğru ekipmanı buluyorsunuz. Tavsiyeler sayesinde doğru ayakkabıları, kıyafetleri, batonları ve sırt çantalarını seçmek çok zor olmuyor. GPS forumu yönlendirme sağlıyor ve modern navigasyon sistemlerinin kullanımı, rota planlaması ve rota belirleme işlevleri hakkında tavsiyeler sağlıyor.

Aktif tatil için yurtdışına gidenlere, fuarın uluslararası bölümünde Japonya, Nepal, Çin, Orta Asya ve Latin Amerika'da bisiklet ve yürüyüş programları bulunuyor.
 

KONFERANS SAHNESINDE ÇEŞITLI PROGRAMLAR

"Hangi e-bisiklet benim için uygun?" veya "Akıllı telefon ve GPS ile nasıl gezinirim?" başlıklı anlatımlarda sahnede ders ve gösterilerin heyecan verici bir karışımı yer aldı. Ergonomik bisiklet konusu ise yenilik olarak anlatıldı.
Macera sinemasında sergilenen destinasyonlar ve organizatörler, mikro maceralardan dünyanın her yerinden seyahat raporlarına kadar ilham verici seyahatler sunuyor. Bunlara Rocky Dağları, Balkanlar ve Orta Asya'daki Tian Shan Dağları boyunca yürüyüş ve bisiklet turları dahildir. Her yıl olduğu gibi, kaliteli parkurlar ve kaliteli bölgeler "Wanderbares Deutschland" ile Baden-Württemberg'deki "ADFC kalite rotaları" ödüllendirilecek.

Macera sinemasında canlı yayınlar, çoklu vizyon gösterileri ve bisiklet ve yürüyüşle ilgili filmlerle yerellik ve yolculuk tutkusu devreye giriyor. Pazar günü saat 13.00'te Gunnar Felau Almanya'daki "iş paketleme turunu" anlatımı heyecan verici olacak. Bisiklet uzmanı evini ve ofisini e-kargo bisikletine yükledi ve "ev ofisi" ve "bisiklet paketleme" onun için "iş paketleme" haline getirdi.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA