20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

CLARİON HOTEL İLE ALTIN BOYNUZ’A RENK KATTIK

Clarion Hotel Golden Horn modern tasarımı, Beyoğlu bölgesindeki merkezi konumu ile Haliç’in kıyısında yer alıyor

Clarion Hotel ile Altın Boynuz’a renk kattık

28 Kasım 2023 Salı 12:00

İSTANBUL - Clarion Hotel Golden Horn Genel Müdürü Taner Gündoğan “Haliç kıyısında Cumhuriyetin 100. Yılını kutladık. Altın Boynuz’da Clarion Hotel ile renk kattık” dedi.
Tüm dünyada 7.500’den fazla başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels International ailesinin en üst segment üyesi Clarion Hotel Golden Horn modern tasarımı, Beyoğlu bölgesindeki merkezi konumu ile Haliç’in kıyısında yer alıyor. Tüm ulaşım alternatiflerine olan yakınlığı ve önünde uzanan Altın Boynuz’un sunduğu huzur otelimizin konumunu eşsiz kılıyor.

Modern iç tasarımı , detaylara gösterilen özen ile odalarımızda rahatınızı sağlamak üzere ihtiyacınız olan tüm hizmetlere ulaşabilirsiniz. Toplamda 185 adet odamız olup , 122 tanesi Panoromik Haliç manzaralıdır.

Amaç odaklı olarak tasarlanmış son teknoloji ses ve görüntü sistemleri ile donatılmış olan balo salonu ve toplantı odaları , deneyimli banket servis ekibi ile 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Özel davetler ve ziyafet ekibimiz etkinliğinizi ‘daha da özel ‘ ve size özel hale getirmek üzere hizmet ve paketler sunmaktadır.

Otelimizde bulunan Haliç Restoran ve Menbat Café’nin yanı sıra yeni açılmış olan Haliç Teras restoranımızda hem yerel mutfağın hem de dünya mutfağının en iyi örneklerini sergilemekteyiz. Yemeklerimizin zengin renkleri ve lezzetleriyle tüm duyularınıza hitap etmek en büyük hedefimizdir.

29 Ekim 2023 tarihinde bizler için çok önemli bir gün olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı resepsiyonunu Haliç Teras’ta vermekten gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA