20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

ÇİNLİ ALİBABA, TAYLAND'DA AKILLI DİJİTAL TURİZM GELİŞTİRİYOR

Çinli Alibaba, TAT'ın resmi stratejik ortağı olarak Tayland'da akıllı ve dijital turizmin desteklenmesine odaklanacak.

Çinli Alibaba, Tayland'da akıllı dijital turizm geliştiriyor

12 Ağustos 2020 Çarşamba 12:00

TAYLAND- Tayland Turizm Otoritesi (TAT), Alibaba'nın Çin'in önde gelen çevrimiçi seyahat hizmeti sağlayıcılarından biri olan çevrimiçi seyahat işletmesi Fliggy ile işbirliğini genişletecek İşbirliği, TAT'ın resmi stratejik ortağı olarak Tayland'da akıllı ve dijital turizmin desteklenmesine odaklanacak.

cin-grubu-002.jpgFliggy, çevrimiçi tur rehberlerinden elektronik bilet sistemlerine kadar, ziyaretçilerin rahatlığı için Tayland'daki çeşitli tesislerde ve turistik mekanlarda akıllı teknolojik deneyimler sunmak için kuruluşla birlikte çalışacak. Alibaba Group'un iştiraki ve Alipay operatörü olan Fliggy ve Ant Financial, Tayland turizminde dijital bir dönüşüm sağlamak için çeşitli ilgili devlet kurumlarıyla aktif görüşmelerde bulunuyor. Bütünsel değişiklik, kalkış öncesi vize ve “varışta vize” başvurularından, seyahat sonrası dijital hizmetlerin ödenmesine ve Alipay sistemi aracılığıyla turist vergisi iadesine kadar başlayacak.

Alibaba Group ve Tayland hükümeti arasındaki güçlü işbirliğinin, Tayland'a daha fazla Çinli turist çekmesine ve ülkenin turizm gelirini artırmasına yardımcı olması bekleniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA