19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

ÇİN BAŞKONSOLOSU TÜRKİYE'NİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Çin İstanbul Başkonsolos Vekili Wu Jian, Ramazan Bayramı mesajını yayınladı. Jian, "Bayramlar sevgi, dostluk ve mutluluk barındırır

Çin Başkonsolosu Türkiye'nin Ramazan Bayramını kutladı

20 Nisan 2023 Perşembe 16:00

İSTANBUL - Çin İstanbul Başkonsolos Vekili Wu Jian, Ramazan Bayramı mesajını yayınladı. Jian, "Bayramlar sevgi, dostluk ve mutluluk barındırır. Türk arkadaşların ve Çin uyruklu Müslümanların Ramazan Bayramını en kalbi duygularımızla kutluyoruz" dedi.

Ramazan bayramına artık sayılı saatler kaldı. 21 Nisan’da başlayacak olan 3 günlük Ramazan Bayramı 23 Nisan’da sona erecek. Bayram öncesi vatandaşlar da hazırlıklarını yaptı.

cin-istanbul-baskonsolos-vekili-wu-jian.jpgBununla birlikte uluslararası anlamda ilk bayram kutlaması Çin İstanbul Başkonsolos Vekili Wu Jian’dan geldi. Sabah gazetesinde yayınlanan Jian’ın bayram mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Değerli arkadaşlar. Bayramlar içinde sevgi, dostluk ve mutluluk barındırır. Birlikteliğimizi ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Ramazan Bayramına ulaştık. Çin İstanbul Başkonsolosluğu adına görev bölgemizde bulunan tüm Türk arkadaşların ve Çin uyruklu Müslümanların Ramazan Bayramını en kalbi duygularımızla kutluyoruz. Mutlu bayramlar.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA