20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

CELESTYAL CRUİSE’DAN GENİŞLETİLMİŞ 2024 PROGRAMI SUNDU

Celestal, Hamas-İsrail çatışması nedeniyle popüler Üç Kıta programını geçici olarak geri çekti. ve "sürekli popülerlikleri" nedeniyle Hırvatistan, Karadağ ve İtalya'yı 2024 programına ekledi.

Celestyal Cruise’dan genişletilmiş 2024 Programı sundu

23 Kasım 2023 Perşembe 10:00

LONDRA -Celestyal Cruises, Hamas-İsrail çatışması nedeniyle popüler Üç Kıta programını geçici olarak geri çekti. Yerine "sürekli popülerlikleri" nedeniyle Hırvatistan, Karadağ ve İtalya'yı 2024 programına ekledi.

Lee Haslett (resimdeki), İsrail yolcular için güvenli hale geldiğinde Celestyal'in Üç Kıta seferlerine geri döneceğini söyledi

Eylül ayında başlayan 1.260 yolcu kapasiteli Celestyal Yolculuğu, diğer güzergahların yanı sıra, gelecek sezon yedi gecelik Cennetsel Adriyatik güzergahını ve gelecek sezon da yedi gecelik Cennet gibi Ege seyahatini gerçekleştirecek.

2 Mart'ta yola çıkacak Heavenly Adriyatik seferi Kefalonya, Dubrovnik, Kotor, Korfu, Bari ve Katakolo'da tam gün sürecek. Celestyal Journey, 9 ve 15 Mart'ta Pastoral Ege seferlerini gerçekleştirecek. Yunan Adası uzmanı, Heavenly Adriatic güzergahını gelecek yıl yalnızca bir kez sunacak, ancak 2025'te geri getirmeyi planlıyor. Hattın Kara Cuma promosyonu kapsamında Heavenly Adriatic seferlerinin fiyatları 449 £'dan başlarken, Pastoral Ege seferlerinin fiyatları 529 £'dan başlıyor. Celestyal Journey, Aralık ayına kadar bir dizi Ege seferi gerçekleştirecek.

Üç Kıta güzergahında İsrail limanı Aşdod'un yer alması, Orta Doğu'da artan çatışmaların ortasında güvenlik endişeleri nedeniyle hattın gelecek yıl seferlerini iptal etmesine neden oldu.

lee-haslett,-celestyal.jpgBaş ticari yetkili Lee Haslett, şunları söyledi : "Geri bildirimleri dinlemeye gerçekten zaman ayırıyoruz ve İtalya, Hırvatistan ve Karadağ, ticaret ve konuklarımız arasında sürekli olarak popüler.

“Hepimizin bildiği gibi İsrail ve Filistin'deki çatışma, değişiklik yapmamız gerektiği anlamına geliyor. Normalde sezona Üç Kıta ile başlardık ama çatışmadan etkilendik. Üç Kıta geri dönecek, ancak yalnızca müşteriler kendilerini güvende hissettiğinde ve güvenlik ekibimiz de güvende olduğunu hissettiğinde. Çoğu kruvaziyer şirketi gibi biz de İsrail'deki durumu gözden geçireceğiz."

Celestyal, gelecek yıl iptal edilen Üç Kıta seferi için rezervasyon yapan müşterilerine, önümüzdeki üç yıl içinde herhangi bir zamanda kullanılabilecek ücretsiz bir gemi yolculuğu sunuyor.

Hat ayrıca, yeniden rezervasyon yapılan tüm yolculuklarda acente komisyonunu koruyacağını da doğruladı.
Haslett, "Acente işlerinde yıldan yıla olağanüstü bir büyüme görüyoruz" diye ekledi. “Birleşik Krallık acentelerine yönelik işimiz yıllık bazda %100'ün üzerinde arttı.

Celestyal'in geçmişte Birleşik Krallık pazarına yeterince yatırım yapmadığını söylemek doğru olur."


Hattın yaz aylarında hatta katılan iş geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Janet Parton, küçük ekibe ticarete "yenilenmiş" bir odaklanma sağladığı ve yeni acenteleri Celestyal'in gemi yolculuklarını satmaya teşvik ettiği için Haslett “Daha önce bizimle çalışmayan yeni acente ortaklarımızda çift haneli bir artış gördük" dedi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA