20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

CELEBRİTY CRUİSES YENİ MARKA KONUMLANDIRMASINI DUYURDU

Celebrity Cruises, şirketin yeni marka konumlandırması ve marka kimliği olan ve 8 Nisan'da dünya çapında lansmanı yapılacak olan "Nothing Comes Close"u tanıtıyor.

Celebrity Cruises Yeni Marka Konumlandırmasını Duyurdu

09 Nisan 2024 Salı 00:18

FLORİDA - Celebrity Cruises, şirketin yeni marka konumlandırması ve marka kimliği olan ve 8 Nisan'da dünya çapında lansmanı yapılacak olan "Nothing Comes Close"u tanıtıyor.

“Hiçbir Şey Yaklaşmıyor”, medya ve reklamlardan seyahat danışmanlarına ve gemidekilere kadar kruvaziyer şirketinin marka konumlandırmasının odak noktası olacak.

celebrity-cruises,-.jpg“Konuklarımız bize Celebrity tatillerinin benzersiz olduğunu söylüyor. Celebrity Cruises başkanı Laura Hodges Bethge, mürettebatımızın düşünceliliğinden, eğlence ve aktivitelerin heyecanına kadar, misafirlerimiz bize, onlara hissettirdiklerimize 'Hiçbir Şeyin Yaklaşamayacağını' söylüyorlar” dedi. "Yeni marka konumumuz bu duyguyu unutulmaz ve ilgi çekici bir şekilde paketliyor."

Celebrity'nin “Gerçek Göz Görüşü” olarak adlandırılan bir tekniği kullanan yeni görsel yaklaşımı, Celebrity tatilinin özünü misafirlerin bakış açısından yakalıyor.

“Bu sadece bir marka kampanyası değil. Biz buyuz. Celebrity Cruises'ın kıdemli başkan yardımcısı ve pazarlama müdürü Michael Scheiner, "Bu, bir Celebrity Cruises tatilini farklı kılan şeyin ruhunu temsil ediyor" dedi. "Yaratıcı yön, konukların her detayın beklentilerinin ötesinde yükseltildiği Celebrity Cruises'a adım attıkları andan itibaren keyif aldıkları yüksek duyguları ve dönüştürücü deneyimleri yakalayıp aktarıyor."

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA