20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

CELEBRİTY CRUİSES, SUMMİT İÇİN 2023 PROGRAMINI AÇIKLADI

Celebrity Summit, Kanada/New England sonbahar sezonu için ilk olarak Boston'dan kalkan 11 gecelik seyahat programlarına başlayacak.

Celebrity Cruises, Summit için 2023 programını açıkladı

04 Aralık 2021 Cumartesi 09:00

BOSTON -Celebrity Cruises, Celebrity Summit'te yeni 2023 güzergahlarını açıkladı. Ağustos'tan Ekim 2023'e kadar Celebrity Summit, Kanada/New England sonbahar sezonu için ilk olarak Boston'dan kalkan 11 gecelik seyahat programlarına başlayacak.

Daha sonra Doğu Kıyısı boyunca ilerleyecek ve Kanada'ya ulaşmadan önce, Quebec'te bir gece ile Maine'i - yeni Rockland limanı dahil - ziyaret edecek.

celebrity-summit,.jpgKuzey rotasını belirlemeden önce, Celebrity Summit ayrıca Doğu Sahili'nde yedi, dokuz ve 10 gecelik seyahat planlarına başlayacak ve Bermuda'yı ziyaret edecek.

Bermuda'ya yelken açmasının ardından gemi, Ağustos 2023'te Cape Liberty, NJ ve Reykjavik'ten İzlanda ve Grönland'a hareket eden 12 gecelik açık çeneli iki güzergah sunacak.

Celebrity Cruises Başkanı ve CEO'su Lisa Lutoff-Perlo, “Seyahat etmenin güzelliği, sizi sınırsız çeşitlilik, zenginleştirici deneyimler ve diğer kültürlere dair daha derin bir anlayışla ödüllendirmesidir” dedi. "Ünlüler Zirvesi'nin 2023'ü gibi seyahat programlarını duyurmak bana büyük bir zevk veriyor, çünkü konuklarımıza Bermuda'nın ada yaşamından Kanada kıyı şeridinin büyüleyici çevresine kadar her şeye kendilerini kaptırmaları için fırsatlar sunuyor."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA