22 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

CELAL ARAS VEFAT ETTİ

Bir süredir kanser tedavisi gören Aras Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Celal Aras vefat etti

31 Ocak 2008 Perşembe 08:30

İSTANBUL- Aras Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören 50 yaşındaki Celal Aras, Anadolu Sağlık Merkezi'nde dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Aras'ın, yarın Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını takiben Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

 

Adını Aras Nehri’nden alan Aras Celal Aras'in kurucusu olduğu Aras Holding'in tarihi, 1979 yılında kapıdan kapıya pazarlama hizmetleri sunan Aras Dağıtım ve Pazarlama şirketi ile başladı. Aras Dağıtım ve Pazarlama'nın 10 yıllık gelişiminde yurt geneline yayılmış dağıtım ağı gücünü farklı sektörlerde kullanma kararı veren Celal Aras, bu girişimi ile Aras Cargo'nun da temellerini atmış oldu. Aras, 2 dönem Türkiye Kargo İşletmecileri Derneği başkanlığı da yaptı.

 

Celal Aras'ın önderliğinde 29. yılını geride bırakan Aras Holding bünyesinde halen, Aras Holding A.Ş., Aras Cargo A.Ş. , Fillo Kargo., Aras Kurye A.Ş., Aras Offset A.Ş., Aras Sigorta Brokerliği A.Ş., Aras Tour A.Ş., Aras Hotel., Aras Logistigs A.Ş., Aras Güvenlik ve Catering Hizmetleri A.Ş., Aras Dağıtım ve Pazarlama Ltd.Şti. firmaları faaliyet gösteriyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe yönetiminde de görev yapan Celal Aras, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü ve FB 1907 Derneği üyesiydi. Celal Aras, evli ve iki çocuk babasıydı. 

 

SON DAKİKA