20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

CARNİVAL CRUİSE LİNE, GEMİYE ROLLERCOASTER YERLEŞTİRDİ

Carnival Cruise Line, yeni Mardi Gras gemisine konulacak olan denizdeki ilk rollercoaster'ı gösteren yeni bir video yayınladı

Carnival Cruise Line, gemiye Rollercoaster yerleştirdi

16 Ağustos 2020 Pazar 15:00

MÜNİH- Carnival Cruise Line, yeni Mardi Gras gemisine konulacak olan denizdeki ilk rollercoaster'ı gösteren yeni bir video yayınladı . Gemi turu , Şubat 2021'de başladığında yolcuların yeni Mardi Gras'ta denizdeki ilk rollercoaster keyfini yaşayacakları anlatıldı.
Ulusal Lunapark Treni Günü’nde tanıtım yapan Carnival, çok beklenen BOLT adlı yeni özelliklerini vurgulayan yeni bir video yayınlamaya karar verdi.
Video, rollercoaster üretici Mauer Rides tarafından test edilirken Almanya'nın Münih kentinde çekildi.

carnival-cruise-line,.jpgSAATTE 40 MIL HıZA ULAŞıYOR
BOLT'un perde arkasını ve üst güvertede inşa edilerek geliye ve geziye nasıl cazibe kattığını görüyoruz. Konukların binebileceği heyecan verici bu özelliğin neler oluşturduğunu görmek etkileyici oluyor. BOLT yaklaşık 800 fit uzunluğunda ve saatte 40 mil hıza kadar askıya alınmış bir parkur olarak yerleştirildi.

Mardi Gras'ın Kruvaziyer Direktörü Matt Mitcham'ın sunuculuğunu yaptığı videoyu izleyebilirsiniz

:

FINLANDIYA MEYER TURKU TERSANESINE GÖNDERILIYOR
Videoda, yolculuk için geliştirilen sistemi yapan Maurer Proje Müdürü Marco Hartwig ile Maurer İş Geliştirme'den Steve Bony'in açıklamaları ve Münih'teki fabrikayı görülüyor. Testten sonra rollercoaster demonte edilip geminin şu anda yapım aşamasında olduğu Finlandiya'daki Meyer Turku tersanesine gönderiliyor.

carnival-cruise-line,-001.jpgYolcu gemisine rollercoaster konulmadan önce bir test yapılmasının, doğru çalıştığından ve konukların eğlenmesi için güvenli olduğundan emin olmanın son derece önemli olduğu belirtildi.
Vista sınıfı SkyRide özelliğindeki rollercoaster, gemi hizmete girdikten sonra yolculuğa nasıl fark yaratacağını görmenin ilginç olacağı bildirildi.

DENIZDEKI EN UZUN LUNAPARK TRENI
Maurer Rides ayrıca 208.000 gros tonluk Global Dream gemisinde yer alacak olan denizdeki en uzun lunapark trenini geliştiriyor.

Şimdiye kadarki en büyük Carnival kruvaziyer gemisi Port Canaveral, Florida'dan 6 Şubat 2021'de yola çıktığında konuklar, BOLT rollercoaster'ın tadını çıkarmaya başlayabilecekler. Geminin sefere çıkması şimdiden iki kez ertelendi, bu yüzden umarım beklemeye değecektir!

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA