20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

CARNİVAL CRUİSE LİNE BEHİND THE FUN TURUNU GERİ GETİRİYOR

Carnival Cruise Line konukları, şimdi filo çapında geri dönen özel "Eğlencenin Arkasında" turu ile bir yolcu gemisinin nasıl çalıştığına nihayet yakından bakabilecekler.

Carnival Cruise Line Behind the Fun turunu geri getiriyor

28 Şubat 2023 Salı 08:00

FLORİDA- Carnival Cruise Line nihayet popüler Behind the Fun turunu geri getiriyor, ancak tarihler farklı gemilerde değişiklik gösteriyor.

Carnival Cruise Line konukları, şimdi filo çapında geri dönen özel "Eğlencenin Arkasında" turu ile bir yolcu gemisinin nasıl çalıştığına nihayet yakından bakabilecekler. Gemiye bağlı olarak, turlar 6 Mart veya 1 Nisan'da devam edecek ve yalnızca her gemide sınırlı yer mevcutsa rezerve edilebilir.

carnival-cruise-line.pngEğlenceli Turun Geri Dönüşünün Arkasında

Ocak ayının başlarında, Carnival Cruise Line popüler "Behind the Fun" turunun yakında geri döneceğini duyurdu , ancak tarihler henüz onaylanmadı. Konukları gemideki mürettebata özel alanlara götüren özel tur, sektör genelindeki pandemik kapanıştan bu yana askıya alınan son gemi içi etkinliklerden biri.

Şimdi, marka elçisi John Heald, gemiye bağlı olarak 6 Mart veya 1 Nisan'da devam edecek olan turun yeniden başlama tarihlerini paylaştı.

Heald, "Mürettebatın tek kapısının arkasına veya resmi olarak bilindiği şekliyle EĞLENCENİN ARDINA baktığınızın geri döneceğini size büyük bir zevkle söyleyebilirim," dedi ve ardından gemilerin bir listesi ve turun devam edeceği tarihler.
carnival-cruise-line.jpg

6 Mart itibarıyla “Behind the Fun” turuna ev sahipliği yapmaya başlayacak olan karnaval gemileri: Sunrise , Spirit , Miracle , Luminosa , Valor , Splendor , Dream , Vista , Panorama ve en yeni Fun Ship, Carnival Celebration .

Filoda kalan gemiler 1 Nisan'da “Behind the Fun” sunmaya başlayacak: Elation , Paradise , Radiance , Sunshine , Pride , Legend , Conquest , Glory , Liberty , Freedom , Magic , Breeze , Horizon ve Mardi Gras .

Heald ayrıca yaklaşan Carnival Jubilee'nin de turu sunması gerektiğini kaydetti. "Bunu Carnival Jubilee'de alacağımızdan eminim ve bununla ilgili daha fazla haber zamanı yaklaştıkça" dedi.

Carnival Jubilee'nin kruvaziyer filosuna Aralık ayında katılması planlanıyor , ancak tur, açılış seferleri için hemen müsait olmayabilir.

carnival-cruise-line-001.pngEğlenceli Ziyaretlerin Arkasında Nerede

"Eğlencenin Arkası" turu, konukları perde arkasına geminin operasyonel alanlarına götürerek mürettebat üyelerinin gemide nasıl yaşadığını ve çalıştığını ve çamaşır yıkama, navigasyon, yemek pişirme ve çok daha fazlası gibi farklı temel görevlerin nasıl yerine getirildiğini gösteriyor.

Her geminin turu, geminin yerleşim planına, tura ayrılan süreye ve hangi bölgelerin güvenli bir şekilde ziyaret edilebileceğine göre değişmekle birlikte, "Eğlencenin Arkasında" başlıca alanlar arasında ana mutfak, makine kontrol odası, köprü, kulis yer alır. ana gösteri salonu, çevre odası ve bir yolcu gemisinin taşıması gereken tüm malzemeler için kiler.
carnival-cruise-line-002.png

Mürettebat salonu, spor salonu, çamaşırhane ve yemek odası gibi özel mürettebat alanları da turun bir parçasıdır.

Farklı alanlara erişim, dar koridorlar ve bazen dik merdivenler anlamına gelir ve hareketlilik veya erişilebilirlikle ilgili endişeleri olabilecek konukların, ayrıntıları görüşmek için teknedeki kıyı gezi personeli ile konuşmaları gerekir. Zaman zaman tur, konukların ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için değiştirilebilir.

Eğlencenin Arkasında Rezervasyon

"Eğlencenin Arkasında" çok sınırlı olduğundan - tur, gemi yolculuğu başına yalnızca bir kez ve yalnızca ziyaret edilen farklı alanlarda kolayca konaklayabilecek küçük bir gruba sunulur - hızla tükenir. Daha büyük gemilerde, geminin güzergahına ve operasyonel görevlerin birden fazla grubun kısıtlı alanları ziyaret etmesine izin verip vermeyeceğine bağlı olarak, ara sıra birden fazla tur mevcut olabilir.

Bir yolcu gemisinde sahne arkasına geçme fırsatını herkesin kullanımına açık tutmak için, çevrimiçi olarak ön rezervasyon yapılamadığından, konuklar gemi yolculuğunda yalnızca bir kez tur rezervasyonu yapabilirler.
 

Heald, "Benim tavsiyem, bunu gerçekten yapmak istiyorsanız, gemiye biner binmez yapmanız gereken ilk şey [kıyı gezisi] masasına gidip hemen orada yer ayırtmak," diyor Heald .

Gemi ve güzergah uzunluğuna bağlı olarak, tur 2-3,5 saat arasındadır. Katılan konuklara hatıra olarak özel bir beyzbol şapkası ve diğer hatıra hatıraları verilir. Güvenlik nedeniyle büyük çantalara, kameralara, cep telefonlarına veya diğer kayıt cihazlarına izin verilmez.

Katılan tüm misafirlerin en az 8 yaşında olması ve 18 yaşından küçük misafirlere bir yetişkinin eşlik etmesi gerekmektedir.

Tur ücretleri ayrıca gemiye ve tur uzunluğuna göre değişir, genel olarak kişi başı 55-95 ABD Doları (USD) arasındadır. Konukların ayrıca yakın burunlu ayakkabı veya spor ayakkabı giymesi zorunludur ve mayo, etek, sandalet veya parmak arası terlik giyilemez.

Kaynak: Cruise Hive
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA