16 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C
  • Antalya25°C

CARNİVAL CORP'TA STEİN KRUSE, KIDEMLİ DANIŞMAN OLDU

Carnival Corporation başkanı Micky Arison ve Carnival Corporation CEO'su Arnold Donald, Stein Kruse'ın kıdemli danışmanı olarak yeni göreve atandığını duyurdu.

Carnival Corp'ta Stein Kruse, Kıdemli Danışman oldu

01 Aralık 2020 Salı 17:00

FLORİDA / MIAMI - Carnival Corporation başkanı Micky Arison ve Carnival Corporation CEO'su Arnold Donald, Stein Kruse'ın kıdemli danışmanı olarak yeni göreve atandığını duyurdu. Kruse, ayrıca Holland America Group ve Carnival UK CEO'su olarak mevcut görevine devam ediyor. Kruse daha önce Holland America Group ve Carnival UK'nin grup CEO'su olarak görev yapıyordu. Bu arada Jan Swartz’ın Holland America Group'un başkanı seçildi ği duyuruldu.

Carnival Corporation & plc'nin başkanı ve CEO'su Arnold Donald, "Stein'ın bilgisi ve deneyimi kariyeri boyunca şirket için paha biçilemezdi. Bu yeni rol bize uzmanlık ve becerilerinden daha fazla yararlanma fırsatı sunarak şirkete yaygın faydalar sağlıyor" dedi.

carnival-corpta-stein-kruse.jpgKruse, 2013 yılında Holland America Line, Princess Cruises, Seabourn ve Holland America Princess Alaska Tours'dan sorumlu Holland America Group CEO'su seçildi. 2004-2013 yılları arasında Holland America Line'ın başkanı ve CEO'su olarak görev yaptı.

Kruse, Holland America Line'a 1999 yılında filo operasyonlarından sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak katıldı ve tüm Holland America Line operasyonlarından sorumlu oldu.

Daha önce "K" Line America'da kıdemli başkan yardımcısı ve finans müdürü olarak görev yaptı. Aynı zamanda, küresel Japon denizcilik şirketi için yedi ABD yan kuruluşundaki mali faaliyetleri denetledi ve şirketin yönetim kurulunda görev yaptı.

Kruse, "K" Line America'ya katılmadan önce, aralarında Radisson Seven Seas Cruises'ın yönetim kurulu başkan yardımcısı ve CEO'su ve Seven Seas Cruise Line'ın başkanı ve CEO'su da dahil olmak üzere kruvaziyer endüstrisinde çeşitli yönetici pozisyonlarında bulundu.

Kruse, Cruise Lines International Association'ın (CLIA) eski başkan yardımcısıdır ve şu anda Amerika Birleşik Devletleri Sahil Güvenlik Vakfı'nın yönetim kurulu ve Seattle Dünya Ticaret Merkezi'nin yönetim kurulunda direktör olarak görev yapmaktadır.

Norveç'in Oslo kentinde yaşayan Kruse, Purdue Üniversitesi'nden Lisans Diplomasına sahiptir ve Harvard Business School İleri Yönetim Programı'ndan mezun oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA