08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

ÇAKMAK, DENİZDEN ACENTE ÇIKARDI

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve Türsab Hepimizin ekibi Marmaris İçmelerde denizden seyahat acentesini çıkararak bölgesel sorunları paylaştı

Çakmak, denizden acente çıkardı

30 Nisan 2015 Perşembe 12:00

MARMARİS-İÇMELER-Seyahat acentelerinin sorunlarını yerinde dinlemek üzere Güney Ege gezisini sürdüren Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve Türsab Hepimizin ekibi Marmaris İçmelerde denizden seyahat acentesini çıkararak bölgesel sorunları paylaştı.

eminn2.jpg

eminm1.jpg

Emin Çakmak, ve Türsab hepimizin ekibinden Fatih Günay, Hilmi Karaduman, Nezih Hacıalioğlu ile danışmanı Süha Öncü, Marmaris İçmeler’de su sporları merkezini işleten Amazon Turizm’in sahibi Mehmet Kaplan’ı ziyaret etti. Sezona hazırlık için şamandıra bağlamak üzeren denizin altına dalan Mehmet Kaplan iskeleye davet edildi.

eminn3.jpg

eminn4.jpg

eminn9.jpg

Karşısında Emin Çakmak ve Türsab hepimizin ekibini gören balıkdam kıyafetli Mehmet Kaplan “Türsab adıyla ilk kez beni böyle kalabalık meslektaşım benim menfaatim için ziyaret ediyor. Ayağıma kadar geliyor, desteğim sizedir” dedi.
Daha sonra Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Mehmet Kaplan’a "Sen şamandıranı bağla " dedikten sonra kardeşine “Türsab Hepimizin” adına bereket sembolü çam fidanı armağan ederek “Biz geldiğimizde seyahat acentelerinin yüzü gülecek. Denizin altında bile mutlu olacaksınız”dedi.

eminn11.jpg

eminnn7.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA