20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ÇADIRLAR ACELE TESLİM EDİLMELİ

AFAD tarafından dağıtılan on binlerce çadırın toplanıp bölgeye ulaştırılması için vatandaşların çadırları yetkililere teslim etmede ağır davranması tepkilere sebep oluyor.

Çadırlar acele teslim edilmeli

12 Şubat 2023 Pazar 15:00

HATAY- Deprem Bölgesine yönelik gıda yardımlarında ciddi bir yığılma yaşanırken çadır ve odun konusunda destek bekleniyor. 24 Ocak depreminde AFAD tarafından dağıtılan on binlerce çadırın toplanıp bölgeye ulaştırılması için vatandaşların çadırları yetkililere teslim etmede ağır davranması tepkilere sebep oluyor.

cadirlar.pngKahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden 7.7 ve 7.6'lık depremlerde bilanço ağırlaşmaya devam ederken asrın felaketini yaşayan depremzedelere ilimizden yardımlar devam ediyor. Gıda yardımları had safhada yapılırken barınma çadır ve yakacağa ihtiyaç var
Kamu kurumları yanında STK ve  tüm siyasi parti teşkilatları, deprem bölgesine insani yardım ulaştırmanın gayretini yaşıyorlar. Gıda ihtiyacı önemli oranda karşılandığı için barınma ve ısınma ihtiyacının karşılanmasına yönelik yardımlara hijyen malzemeleri de eklendi. Özellikle ıslak mendil ve sabun ihtiyacını karşılamak amacıyla ekipler çalışmalarını yürütüyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA