20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

“BÜYÜK YARIŞ” SİNAN SÜMER’İN UTKU GÖNENER EKİBİNİN OLDU.

390 deniz mili mesafeli AKPA Kimya-TAYK 51. Yıl Deniz Kuvvetleri Kupası’nı kazanan Sinan Sümer’in Utku Gönener yönetimindeki KIA-Alize 34.7 si oldu.

“Büyük Yarış” Sinan Sümer’in Utku Gönener ekibinin oldu.

26 Temmuz 2022 Salı 10:00

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM- TAYK
tarafından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı işbirliğinde düzenlenen 390 deniz mili mesafeli AKPA Kimya-TAYK 51. Yıl Deniz Kuvvetleri Kupası, “Büyük Yarış”ını kazanan Sinan Sümer’in Utku Gönener yönetimindeki KIA-Alize 34.7 si oldu. Ekip aynı zamanda Akpa kimya özel ödülünüde kazanmış oldu. AKPA Kimya özel ödülünü AKPA genel müdürü Kemal Darcan verdi.

akpa-kimya-tayk-51.jpgÖZEL ÖDÜLÜN ADRESİ MONACO

Bozcaada durağının kaldırılması ile Çengelköy-Bodrum Turgutreis arasındaki duraksız 390 millik mücadele yarışmacıları bir hayli zorlandı. Ekibi ile yarışmacılar arasında yer alan AKPA Kimya, bu zorluğu bir özel ödülle taçlandırdı.

akpa-kimya-tayk-51-002.jpgÇengelköy-Bodrum rotasında yaklaşık 390 deniz mili mesafeli rotada tek etap halinde gerçekleşen yarışın ayrıca bir de özel ödülü oldu. AKPA, 4 kişilik ekibi tüm masrafları üstlenerek J-70 Monaco yarışına götürecek.

Özel ödülü almaya hak kazanan KIA-Alize 34.7 teknesinin 4 kişilik ekibi 3-6 Kasım tarihlerinde yapılacak J-70 Monaco Winter Series 1’e götürülecek. Bu ekibin gidiş-dönüş uçak biletleri, yarış kayıt ücreti, tekne kirası ve ulaşım bedelleri AKPA Kimya tarafından karşılanacak.

akpa-kimya-tayk-51-001.jpgAMAÇ, TÜRK YATÇILIĞINI ULUSLARARASI ALANDA TANITMAK

AKPA Kimya yönetimi, denizci bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak ve Türkiye’nin sesini uluslararası alanda duyurabilmek amacıyla; Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nün (TAYK) düzenlediği Deniz Kuvvetleri Kupası’na ana sponsor olarak destek vermekle yetinmedi. Koydukları özel ödül ile denizciliğe gönül veren kişileri yarışa teşvik etti.

akpa-kimya-tayk-51-003.jpgSTART 22 TEMMUZ’DA ÇENGELKÖY’DEN VERİLDİ

AKPA Kimya-TAYK 51. Yıl Deniz Kuvvetleri Kupası’nda dümenci toplantısı 19 Temmuz Salı günü Fenerbahçe D/G İstasyon Komutanlığı’nda yapılacak. Ardından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı konuklarını bir kokteyl ile ağırlandı.

Start, 22 Temmuz Cuma günü Çengelköy’den 5 dakika uyarısı saat 12.05’te verilecek. Genel güney yönlü startın ardından Marmara’ya açılan filo, Ege Denizi’ni duraksız tek etap halinde geçeerek Bodrum-Turgutreis’teki finiş hattına ulaştı. AKPA Kimya-TAYK 51. Yıl Deniz Kuvvetleri Kupası, Turgutreis D-Marin’de düzenlenen ödül töreni ile tamamlandı.
akpa-kimya-tayk-51-004.jpgakpa-kimya-tayk-51-005.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA