19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

BURCUNUZA GÖRE NERELERE SEYAHAT ETMELİSİNİZ?

Türkiye’de size dünyanın her yerine götürebilecek seyahat acenteleri var. Paranız ve vizeli pasaportunuz, zamanınız varsa yola çıkabilirsiniz. Yıldızların gösterdiği yoldan burcunuza göre dünyayı keşfedin.

Burcunuza göre nerelere seyahat etmelisiniz?

03 Aralık 2023 Pazar 10:00

İSTANBUL - Şehir yaşamında, çalışmaktan yoruldunuz, daraldınız. Kabus gibi yaşamı üzerinizden atmak istediniz. Ne yapmalıyım diye düşünüyorsunuz. Hani derler ya, ‘Seyahatim geldi…’
Demek uzaklaşmanız gerektiğine karar verdiniz ve bir an önce uzaklaşmanız gerekiyor! Nereye gidiyorsun? Belki de burcunuz, gitmeniz için en iyi yerlerin nerede olabileceği konusunda size biraz fikir verebilir. İmkanlar çok. Türkiye’de size dünyanın her yerine götürebilecek ve mutlu edecek yüzlerce program sunan seyahat acenteleri var. Cebinizde paranız ve vizeli pasaportunuz, zamanınız varsa yola çıkabilirsiniz. Yıldızların gösterdiği yoldan burcunuza göre dünyayı keşfederek rahatlayabilirsiniz.
İster adrenalin patlamasını seven bir ateş burcu (Koç, Aslan, Yay) olun, ister sosyal aktivitelerden hoşlanan bir hava burcu (Terazi, İkizler, Kova), yaşamı boyunca istikrara ihtiyaç duyan bir toprak burcu (Boğa, Oğlak, Başak) olun. maceralar ya da bir kaçış arzusu duyan bir su burcu (Akrep, Balık, Yengeç) olun. Her burç için cazip bir kaçış yeri vardır!

astrolojiye-gore-seyahat.jpg

Bakalım yıldızlar burcunuza göre sizlere nereleri tavsiye ediyor. Gitmeseniz de kendinizi keşfetmeniz için ABD’de Ohio Üniversitesi tarafından yapılan eğlenceli bir araştırma yapılmış.

KOÇ BURCU

Koç, ateş elementi tarafından yönetiliyorsun, yani aktif, enerjik ve cesursun. Koç değişime ve yeni deneyimlere açıktır, bu yüzden çoğunuz muhtemelen yalnız seyahat edeceksiniz. Zodyak'ın ilk burcu olarak siz, heyecan için yaşayan ve her zaman yeni bir maceraya hazır olan, özünde çocuklarsınız. Bu nedenle Bangkok, Tayland sizin için mükemmel bir yer. Yıl boyu sıcak bir iklimle sizi karşılayan bu büyüleyici şehir, cazibe merkezleri, çeşitliliği ve renkleriyle sizi etkilemekten asla vazgeçmeyecek. Yiyebileceğinizi hiç düşünmediğiniz leziz yiyecekleri deneyebilecek, yüzen pazarlarda tekne yolculuğunun keyfini çıkarabilecek, gün boyu yürüyüş yapabilecek, Budist tapınaklarına hayran kalacak ve Tayland'ın sunduğu gizli plajları keşfedebileceksiniz. Tayland Koç burcu için mükemmel bir oyun alanıdır.

BOĞA BURCU

Toprak elementinin yönettiği Boğa burcu olarak hayattaki güzel şeylerden keyif alırsınız ve değişime karşı dirençli olabilirsiniz. Herhangi bir direncin üstesinden gelmenin ilk adımı, değişimle bağlantılı korkuların yalnızca geçici olduğu gerçeğinin farkındalığıdır. Belki de bir Boğa daha uzun bir süre seyahat etmeyi düşünmelidir, böylece yeni konumlarına uyum sağlamak ve kültürün sunduğu her şeyi gerçekten deneyimlemek için zamanları olur. Boğa burcu olarak, farklı görüntü ve seslerin keyfini çıkarabileceğiniz, bol tarihin ve lezzetli makarnaların olduğu yerleri seversiniz. İtalya'nın romantik şehri Floransa'dan daha iyi bir yer olabilir mi? Günlerinizi çeşitli komşu şehirlerin tarihiyle ilgilenerek, güzel manzaralar ve sanatsal eserlerle geçirebilir ve bayılıncaya kadar alışveriş yapabilirsiniz…. yine de en iyi fırsatlar için!

İKİZLER BURCU

İkizler burcu hava elementi tarafından yönetildiğinden, bırakın seyahat yerini, karar vermekte bile zorlanabilirler. Belki de İkizler burcu dışarıda görülecek çok şeyin olduğu ve meraklarını uyandıran bir yere gitmeyi düşünmelidir. İkizler burcu, genellikle enerjik ve hızlı zekalı birisiniz, bu nedenle Birleşik Krallık'taki Londra gibi kültürel açıdan son derece çeşitli bir şehir sizin için mükemmel olur! Bu şehrin koşuşturmacası size konuşacak çok sayıda insan sağlayacak ve sekiz Kraliyet Parkı, şehirden kaçmanıza ve doğaya olan takdirinizi yerine getirmenize olanak tanıyacak. İkizler burcunun tarihe ve popüler kültüre dair her konuda ustalığa sahip olduğunu söylemiş miydim? Eh, buna olan susuzluklarını burada da giderebilirler! Londra'nın kaos ve rahat enerji karışımı, İkizler burcunun nereye gideceği ve ne yapacağı konusundaki kararsızlığını şüphesiz tatmin edecektir.

YENGEÇ BURCU

Bir Yengeç burcu olarak duygusal ve çok yaratıcı olmanızla tanınırsınız çünkü su elementi tarafından yönetiliyorsunuz. Muhtemelen evde olmayı sevseniz de yeni yerler keşfetmeyi de seviyorsunuz. Bir Yengeç burcunun kendini evinde hissetmesi için mükemmel yer Yunanistan'ın Atina şehridir çünkü Antik Tanrıların evinde deniz kenarındayken hayal güçlerinin gelişmesine izin verme şansına sahip olacaklar. Kelimenin tam anlamıyla, Aristoteles ve Platon gibi dünyanın en büyük filozoflarından bazılarının aynı izlerinden yürüyebilirsiniz. Yengeç burcu, Yunanistan'ın sunduğu nefes kesici manzaraları seyrederek de duygularını alevlendirebilir. Muhteşem kültürü, yerel mağazaları ve çiftçi pazarlarından güzel siyah kumlu plajlara kadar bu yer kesinlikle bir Yengeç burcuna birden fazla yönden ilham verecektir.

ASLAN BURCU

Leo, sen tamamen tutku ve neşe saçıyorsun. Göz kamaştırıcı olan her şeyi arzuluyorsunuz ve muhtemelen ilgi odağı olmayı sorun etmiyorsunuz, bu da neden kendinizi ifade etme duygunuzu ortaya çıkaran yerlere seyahat etmeyi tercih ettiğinizi açıklıyor. Aslanlar ateş unsuru tarafından yönetilirler, bu nedenle sanatın kültürel manzaraya dahil olduğu yerleri de tercih ederler. Eminim kendi kendine şöyle düşünüyorsundur: "Kulağa Paris'e benziyor!" Doğru, Leo Fransa'nın Paris kentinin romantik canlılığına tam uyum sağlardı. Bu güzel şehir sanatla, leziz yemeklerle, modayla ve tabii ki tutkuyla dolu. Paris, Aslanlar için ilham almak ve hayatlarından memnun olmak için mükemmel bir yer; umarım tüm bunları yaparken istedikleri kadar krep yerler. Eyfel Kulesi sadece kusursuz bir piknik alanı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda mükemmel bir fotoğraf için mükemmel bir arka plan oluşturuyor. Sana bakıyorum Leo!

BAŞAK BURCU

Başaklar pratik ve inanılmaz derecede çalışkan insanlar olarak bilinirler, bu da toprak elementi tarafından yönetildikleri için mantıklıdır. Rahatlatıcı bir kaçamak isteyen biri varsa o da sensin Başak! Belki artık biraz nefes almanın ve ayak parmaklarınızı bir yerlerdeki kumsaldaki kumlara koymanın zamanı gelmiştir. Suva, Fiji'de adada yaşamak kulağa nasıl geliyor? Şehrin hemen dışında sörf yapmak, şnorkelli yüzmek ve güzel manzaraları seyretmek için mükemmel olan tropik plajlara aşık olacağınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca yakındaki dağlarda yürüyüş ve yürüyüş parkurlarının keyfini çıkaracaksınız! Suva kültürünün tadını çıkarın ya da sadece arkanıza yaslanın ve endişelerinizin kaybolmasına izin verin. WIFI'a ve önceliklere bağlanma arzusunu bırakın, sorunlarınızdan uzaklaşın, gevşeyin ve mutlu olun Başak, buna ihtiyacınız var.

TERAZİ BURCU

Ah, Terazi! İkizler kadar, hatta daha fazlası kadar kararsız olmanızla biliniyorsunuz ve bunun nedeni, ikinizin de hava elementi tarafından yönetilmesidir, bu yüzden belki - umarım - bir önerinin yardımıyla Terazi kesin olarak karar verecektir. Bir Terazi burcu olarak, düşünme ve fikirlerinizi iletme isteğinizi etkileyen diplomatik niteliklere sahipsiniz. Siz sosyal bir kelebeksiniz, dolayısıyla Tokyo, Japonya gibi heyecan verici, neşeli ve benzersiz şehirlere ilgi duymanız sürpriz olmayabilir. Terazi burcu, nazik ve yardımsever doğasının Japon vatandaşları arasında karşılığını gördüğünde kendini rahat hissedecek ve en yeni moda trendlerini yakaladıklarında kendilerini son derece şık hissedecekler. Hiç uyumayan bir şehir olan Tokyo, yalnızca Libra'nın sosyalleşme ihtiyacı için mükemmel olmakla kalmıyor, aynı zamanda ülke de Libra'nın estetik güzellik ihtiyacını karşılıyor. Çarpıcı manzaralarıyla hayranlık uyandıracak dağlar, tarihi tapınaklar ve tabii ki çiçek açan kiraz ağaçları var. Her zaman birisinin senin adına karar vermesini istiyorsun Terazi, peki ne düşünüyorsun?

AKREP BURCU

Su elementinin yönettiği bir Akrep olarak heyecan verici bir şeye ihtiyacınız olacak! Tutku ve cesaretle dolusunuz, bu nedenle bazen ateş burcuyla karıştırılırsınız ama su burcu olarak aynı zamanda gözlemci, sezgisel ve yaratıcısınız. Tamamen dönüşümle ilgili olduğunuz biliniyor, bu nedenle yenilenme hissi veren bir yere seyahat etmek size çok yakışacaktır. Akreplerin dünyayı ellerinden geldiğince keşfetmek istemeleri şaşırtıcı değil, öyleyse neden etkileyici mimarisi ve orta çağdan kalma duvarlarıyla bilinen bir şehre seyahat etmiyorsunuz? Tahmin ettiniz: Meknes, Fas sizi bekliyor Akrep! Hırsınız ve sadakatiniz sizi bu davetkar ve otantik imparatorluk şehrinde bir keşif yoluna götürecek çünkü görülecek, keşfedilecek ve tadılacak çok şey var; zeytinlerini denemeden ayrılmayın! Fas'ın çeşitliliği, Akrep burcunun araştırmacı yönüne hitap edecek sayısız fırsat sunar. Hatta Marakeş'i ziyaret etmek için günübirlik bir geziye çıkabilir ve Sahra Çölü'nün kalbine deve yürüyüşü yaparak cesaretinizi test edebilirsiniz. Akreplerin tutkulu olan her şey ilgisini çeker ve Fas kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

YAY BURCU

Yay, açık fikirli ve özgür ruhlusun, dolayısıyla yeni yerlerde seyahat etme ve maceraya çıkma isteğin muhtemelen hiç bitmeyecek. Seyahat etmek sizi sıkışıp kalmak yerine özgür hissetmenizi sağlar. Ateş unsuru tarafından yönetilen bir Yay burcu olarak, herhangi bir şey tarafından engellenmekten veya kontrol edilmekten kesinlikle hoşlanmazsınız. Sınırsız enerjiniz alışılmadık yerlerde gelişebilir çünkü yeni deneyimleri benimseme konusunda özel bir yeteneğiniz var. Kim bilir, belki spontane doğanız sizi bir sonraki uçuşta, Avustralya'nın Gold Coast'u gibi heyecan verici bir yere, farkına bile varmadan sürükleyecektir! Canlı Gold Coast, Yay burcu için mükemmel bir sonraki kaçış noktasıdır çünkü dışarıda olmayı ve doğayla çevrili olmayı severler. Sadece güzel okyanus resiflerinde şnorkelli yüzme ve sahilde sörf yapma veya dinlenme fırsatı değil, aynı zamanda Gold Coast, Queensland'in keşfedilecek en iyi milli parklarından bazılarına ve yürüyüş yapılabilecek iç dağ sıralarına da sahiptir. Aktivitelerde çok fazla çeşitlilik var ama güneş battığında, bu hareketli şehirde tüm gece hayatının ortasında bolca eğlenen vahşi bir Yay burcunu göreceğinize güvenebilirsiniz!

OĞLAK BURCU

Çalışkanlığıyla tanınan burç Oğlaklar bir molayı hak ediyor. Oğlak, pratik ve hırslısın, bu yüzden herhangi bir seyahat hedefine yerleşmen pek mümkün değil; Bunun için yönetici elementiniz olan Dünya'ya teşekkür etmelisiniz. Herhangi bir yere yerleşmek yerine muhtemelen zorlu, bir tür önem veya anlam taşıyan ve son derece tatmin edici hissettiren gezilere çıkmak istersiniz. Yapılacaklar listesi tarzı bir geziden bahsediyorsak Şangay, Çin, Oğlaklar için heyecan verici bir seçimdir. Şangay, Çin'in en büyük şehri ve finans başkentidir! Bu şehir, eski tapınaklarıyla antik ve huzurlu hissettiriyor, ama aynı zamanda kozmopolit ve rekor kıran gökdelenleriyle hızlı tempolu, tutkunuz ve tutkunuz için mükemmel. Olağanüstü gece hayatını keşfettiğinizde, bu şehrin çok çalışma/çok oynama ahlakı arasında mükemmel bir dengeye sahip olduğunu mutlu bir şekilde keşfedeceksiniz.

KOVA BURCU

Kova, entelektüel olarak uyarılmayı sevdiğiniz bir sır değil ve bu mantıklı çünkü hava elementi tarafından yönetiliyorsunuz! Bunu göz önünde bulundurarak, farklı bir dil konuşan, sıra dışı, tarihi ve yapılacak pek çok şey sunan bir yere seyahat etmek sizin için muhtemelen önemlidir; o halde neden çantalarınızı toplayıp Berlin, Almanya'ya gitmiyorsunuz? Bu metropol şehir, sayısız müze, galeri, opera binası, tiyatro veya başka yerlerde Kova burcunun keşfedebileceği pek çok tarih ve kültürel olanakla canlı ve dinamiktir. Bu şık şehir kesinlikle yaratıcı ilhamınızı ateşleyecek ve bireyselliğinizi özgürce kucaklamanıza olanak tanıyacak! Muhtemelen şehirdeki genç sanatçılar, yaratıcılar ve yaratıcılarla tanışacaksınız ve bu da ilginç insanlara olan takdirinizi benimsemenize olanak tanıyacak. S.O.S! Bu hızlı şehir, eşsiz benliğiniz Kova burcunu bekliyor.

BALIK BURCU

Su elementi tarafından yönetildiğiniz için, bir su kütlesine yakın olan seyahat yerlerini seçmek size çok yakışıyor Balık. Ruhsal olarak odaklanmanız normal bir durumdur, bu nedenle doğal dünyayla bütünleşmiş hissetmenizi sağlayacak bir yere gitmelisiniz. Nazik ve sezgisel benliğiniz, Güney Afrika'daki Port Elizabeth gibi dinlendirici bir kıyı şehrinde huzuru hissedebilir; genellikle Dost Şehir veya baş harfleri PE olarak anılır. Dost Şehir'de Balık burcunun keşfedebileceği çeşitli yaban hayatı rezervleri, güzel parklar ve bahçeler bulunmaktadır. Basitçe söylemek gerekirse, burası sizin için bir cennet çünkü doğayı seviyorsunuz! Kendinizi yüzme, sörf, vücut sörfü, şnorkelli yüzme, rüzgar sörfü, jet ski, balık tutma, tekne gezintisi veya tüplü dalış gibi bu şehrin popüler olduğu birçok okyanus sporuna katılırken bulabilirsiniz. Şehrin rahat tavrı sizinkiyle zahmetsizce uyum sağlayacak ve siz rüya gibi bir tip olduğunuz için, beden bedenini saran maneviyatı takdir edeceksiniz. Balık burcunu merak etmeyin, su sizi canlandıracak!

Umarım bu şehirlerin her biri ve burçlarınız hakkında bir şeyler öğrenmişsinizdir ve bir dahaki sefere seyahat destinasyonları seçeneklerinizi incelerken bunları aklınızda tutacaksınız. Bu liste sadece her burcu heyecanlandırmanın ve seyahat etmeyi düşünmenin eğlenceli bir yoludur.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA