20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

BTB TOURS BAŞKANI GÖZCÜ: DUBAİ’DE EN BÜYÜK TÜRK OLACAĞIZ

Btb Tours başkanı Salih Gözcü:Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’cü yılında Dubai’deki en büyük Türk DMC seyahat acentesi olmayı hedefliyoruz.

Btb Tours Başkanı Gözcü: Dubai’de en büyük Türk olacağız

17 Eylül 2019 Salı 23:30

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Dubai merkezli Türk seyehat acentesi Btb Tours başkanı Salih Gözcü, ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’cü yılında Dubai’deki en büyük Türk DMC seyahat acentesi olmayı hedefliyoruz” dedi.

salih-gozcu-001.jpg

İstanbul’da Rixos Hotels işbirliğinde Btb Tours’un kuruluşunun 4’üncü yaşını kutladıklarını söyleyen Salih Gözcü, “Birleşik Arap Emirlikleri’nde 4 oteli bulununan Türk markası Rixos Hotels ile işbirliği içinde çalışıyoruz. Rixos ile birlikte Türkiye acenteleri ile özel gecede buluşarak Türkiye pazarına verdiğimiz önemi gösterdik. Türkiye pazarının outgoing pastasından gerekli payı almak için workshoplarda, fuarlarda ve acentelerle özel buluşmaarda bir araya gelmeyi sürdüreceğiz” dedi.
btb-tours-baskani-gozcu-004.JPG
salih-gozcu.JPG
salih-gozcu-001.JPGTürk turizminin önemli acentelerinin buluştuğu yemekte yapılan çekilişte Tour Andiamo’nun sahibi Cem Polatoğlu’na Rixos konaklamalı Dubai tatili çıktı.

btb-tours-baskani-gozcu-002.JPG

salih-gozcu-002.JPG
DUBAI, İSTANBUL, PRAG ÜÇGENİNDE ÇALIŞIYOR
Salih Gözcü, her yıl hedeflerini büyüttüklerini belirterek şunları anlattı:”2016 yılında Btb Tours’un ilk ve merkez ofisini açtık. 2017 eş zamanlı olarak İstanbul ve Prag ofisini açtık. Btb Tours Dubai ve Pragda incoming servisi yapıyoruz. İstanbul’da ise Btb Tur Operatoru olarak uçaklı paket ve global online rezervasyon platformuyla tur operatoru ve acentelere hizmet veriyoruz.”

btb-tours-baskani-gozcu.JPG

btb-tours-baskani-gozcu-001.JPG

btb-tours-baskani-gozcu-003.JPG
Türk turizminin son yıllarda özellikle 'outgoing' pazarında başarılarıyla dikkat çeken yeni yıldızları Btb Tours ve Rixos gecesinde bir araya geldiler. Tatil Budur'dan  Cihan Saray, Btb Tours Başkanı Salih Gözcü, Tatil.com'dan Yücel Çakır ve Btb Tours'tan Türker Morova buluştular.

2019’DA 50 BIN PAX YAPTIK

Salih Gözcü, 2019 senesinde Btb Tours acentelerinin desteğini alarak Dubai pazarında 50 bin pax rakamına ulaştılarını belirterek şöyle devam etti: “Halen Dubai pazarında en iyi DMC olarak Rusya, Ukranya, Kazakistan, Türkiye, Romanya, Sırbistan başta olmak üzere yaklaşık 12 pazarda faaliyette bulunuyoruz. Ayrıca buralarda çalıştığımız operatörler ile Dubai’ye turist getiriyoruz.”
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA