20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

BİSİKLETLİ TURİZM POLİSLERİ IRMAK KENARINDA GÖREVLERİNE BAŞLADI

Manavgat Belediyesi, Yürüyüş Yolu güvenliğini sağlamak için 24 süresince Cıncırlar ile dolaşan özel güvenlik ekibi var. Yabancı dil bilen bisikletli polislerin olması güzel bir uygulama. dedi.

Bisikletli turizm polisleri ırmak kenarında görevlerine başladı

19 Mayıs 2022 Perşembe 11:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/ Antalya -
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bisikletli "turizm polisleri"göreve başladı. Manavgat Irmağı kenarında yürüyüş yolu üzerinde sezon bitimine kadar görev yapacak olan bisikletli turizm polisleri İngilizce ve Almanca bildikleri için turistlerin isteklerine ve şikayetlerine hızlı cevap veriyor .
bisikletli-turizm-polisler.jpg
Yabancı dil bilen iki bisikletli turizm polisi, ırmak kenarında tatile gelen Alman, İngiliz, Hollandalı, Belçikalı, Lüksemburglu, Rus ve İskandinav turistlere laf atan, sözlü tacizde bulunma ve kapkaççılığa karşı anında ve hızlı müdahale ediyorlar.

bisikletli-turizm-polisler-001.jpgManavgat Irmağı Yürüyüş Yolu   Caddesi üzerinde Cafe Dükkanı bulunan Devrim Çetin," Özellikle Manavgat'ta pazartesi ve Perşembe günleri Uluslararası turistik pazar kurulduğu için Irmak kenarında turist yoğunluğu çok fazla oluyor. Zaten Manavgat Belediyesi, Yürüyüş Yolu güvenliğini sağlamak için 24 süresince Cıncırlar ile dolaşan özel güvenlik ekibi var. Yabancı dil bilen bisikletli polislerin olması güzel bir uygulama. dedi.
bisikletli-turizm-polisler-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA