20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

BİR YILLIK GECİKMENİN ARDINDAN LEGO OTEL KAPILARINI AÇIYOR

Alternatif bir konaklama hizmeti sunan Lego Otel, corona virüsü pandemisi nedeniyle bir yıllık gecikmenin ardından kapılarını açıyor. Marka, böylece türünün ilk örneğini de ortaya çıkarmış oldu.

Bir yıllık gecikmenin ardından Lego Otel kapılarını açıyor

12 Ağustos 2021 Perşembe 15:00

NEW YORK- Lego severler için alternatif bir konaklama hizmeti sunan Lego Otel, corona virüsü pandemisi nedeniyle bir yıllık gecikmenin ardından kapılarını açıyor. Marka, böylece türünün ilk örneğini de ortaya çıkarmış oldu.  New York’taki Legoland Otel, türünün ilk örneği olarak COVID gecikmelerinden sonra nihayet açılıyor. New York’un Hudson Vadisi’ndeki otel, oyuncak yapı tuğlalarından esinleniyor.

lego-otel-k.jpg250 odaya sahip otel, Legoland New York tema parkına da yürüme mesafesinde. 2.000’den fazla yapıyı dekore eden otel, Lego severler için karakter ziyaretleri, Lego ödüllü oyun ve çocukların kendi kreasyonlarını oluşturabilecekleri bir atölye alanı da sunuyor.

lego-otel-k-001.jpgOtelde kalan konuklara ayrıca sitedeki Bricks Family Restaurant’ta ücretsiz kahvaltı ikram ediliyor. Yetişkinler için daha uygun olan Skyline Bar’da ise içecekler ve küçük atıştırmalıklar sunuluyor.

lego-otel-k-003.jpgAyrıca Legoland tema parkı, yedi temalı bir araziye sahip: Brick Street, Bricktopia, Lego Ninjago World, Lego Castle, Lego City, Miniland ve Lego Pirates.

Tüm bilet sahipleri parka gitmeyi planladıkları gün için rezervasyon yaptırabilirler. Bir günlük giriş bileti, önceden alınması halinde 79,99 gününde alınması halinde ise 89,99 dolar. Oteldeki konuk odalarının geceliği ise 279 dolardan başlıyor.

lego-otel-k-004.jpgPopüler kültür tarihinin Danimarkalı lider kuruluşu LEGO, özellikle son birkaç yıldır promosyonun dibine vuruyor. Sinema filmleri, belgeseller derken, elinin değdiği her şeyi LEGO biçimine sokan firma, Florida’da hizmete giren Legoland Resort Hotel’le bir kez daha karşımıza çıkıyor.

lego-otel-k-005.jpgDünyanın en büyük LEGO oteli olma özelliğini taşıyan otelde, toplam 4 temanın kullanıldığı 152 oda bulunuyor. Her yaştan insanı çocukluğuna döndürebilecek, çocuklara ise sevinçten 8 ters takla attırabilecek kıvamdaki otelin her bir santimi LEGO görünümüyle tasarlanmış. Balayı için farklı bir alternatif arayan çiftlere ilaç gibi gelecek Legoland Resort Hotel’de Master Builder Lego isimli bir LEGO atölyesi ve LEGO’ların cirit attığı bir havuz da bulunuyor.

 

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA