20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

“BİLETİRAN.COM” İLE İRAN BİLETİ SATIŞI TÜRK ACENTELERE AÇILDI

Zehra Turizm ile Özyurt Turizm işbirliğinde “Biletİran” ile İran’ın tüm havayollarının biletleri Türk acentelere açıldı.

“Biletİran.com” ile İran bileti satışı Türk acentelere açıldı

28 Ocak 2020 Salı 09:00

GAZİANTEP- Türk turizminin  iki seyahat acentesi Iğdır'dan Zehra Turizm sahibi Esat Bindik ile Nizip'ten Özyurt Turizm’in sahibi Mustafa Özyurt, İran’ın tüm uçaklarının bilet satışını yapan “Biletİran.com” ile bilet satışlarını Türk seyahat acentelerinin hizmetine açtı.

biletiran.com.jpgZehra Turizm sahibi Esat Bindik, İran ile yaptıkları çalışmalar sonucu İran’dan Türkiye’ye uçak seferlerinin biletlerini satma anlaşmasıyla dost ülke ile yeni bir turizm kapısı açtıklarını söyledi.
Özyurt Turizm’in sahibi Mustafa Özyurt, yapılan işbirliği ile Türkiye genelindeki seyahat acentelerinin Türkiye den İran'a ve İran'dan Türkiye’ye turizm hareketine büyük katkı sağlanacağını bildirdi.
Özyurt, İranlıların özellikle sağlık, doğa, kış, dini turizm için Türkiye’ye geldiklerini ve iki ülke arasındaki turizm işbirliğinin kesilmeden devam ettiğini belirterek “İranlı turistler artık Türkiye acentelerine daha kolay ulaşacak” dedi.
biletiran.com-001.jpg
biletiran.com-002.jpg
biletiran.com-003.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA