23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

BEYOĞLU'NDA ŞARABİ 9 YAŞINDA

İstiklal Caddesi’nin en özel mekanları arasında yer alan Şarabi, yeni yaşını kişiye özel şarap tadımı “Wine Flight” ile kutladı.

Beyoğlu'nda Şarabi 9 yaşında

07 Aralık 2007 Cuma 09:00

Özkan Altıntaş-Türkiye Turizm


İSTANBUL-
Beyoğlu İstiklal Caddesi"nin en özel mekanları arasında yer alan Şarabi, yeni yaşını kişiye özel şarap tadımı “Wine Flight” ile kutladı. Beyoğlu'nun şaraplı yaşamına kalitesi ve hizmeti ile farklılık getiren Şarabi 'Wine Flight'ile yeni bir damak tadı sunuyor. 

Kişiye özel şarap tadımını Türkiye"de ilk kez şarap tutkunlarının beğenisine sunan Şarabi, Wine Filight"ın tanıtımını Doluca şarapları ile yaptı.



Masaya değişik bir şekilde sunulan Wine Flight servisinde 'Cabarnet Sauvignon Kupajları', 'Sarafin Beyazları', 'Karma Flight' ve 'Kendi Flight'ını Kendin Yarat' şeklindeki şarap mönüsü şarap tutkunları tarafın yoğun ilgi gördü.
Doluca'nın Cabarnet Sauvignon'u ile Merlot'unu, Karma Cabarnet Sauvignon ile Öküzgözü'nü, Collage Cabarnet Sauvignon ile Shiraz'ın birlikte alarak kırmızı şarabın enfes tatlarına ulaşıyor. İstenirse diğer karımlarla yeni tatların mutluluğunu yaşayabiliyor.



Şarap tutkunları için yeni tatların sunulduğu Şarabi d
okuzuncu yaşını hareketli ve eğlence dolu bir parti ile kutladı.
Şarabi; yeni dekoru, zengin şarap ve yemek menüsü, Ferhat Öz Trio ve Şaraband grubunun nefis müzikleriyle, şarap tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşattı.




Şarabi, Salı akşamları Ferhat Öz Trio ile "Jazzy", Cuma-Cumartesi akşamları Başay Okay ve Can Bora Genç"den oluşan "Şaraband Grubu" ile yerli ve yabancı şarkılarla Beyoğlu gecelerine imza atmaya devam ediyor.

Çiçek Pasajı"nın girişinde yer alan Şarabi, akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerinden oluşan yemek menüsü ile dokuz yıldır İstiklal Caddesi"nde hizmet veriyor.




Şarabi; aynalar, kırmızı koltuklar ve renkli abajurlarla sıcak ve ışıltılı bir görünüme sahip mahzen katı, modern, rahat ve şık dekorasyonuyla ferahlık hissi veren asma kat ve giriş kat olmak üzere toplam üç kattan oluşuyor.
Şarabi"de; Salı, Cuma ve Cumartesi geceleri canlı müzik yapan iki ayrı grup sahne alıyor. Salı geceleri Latin caz ağırlıklı müzik yapan grup, Cuma ve Cumartesi gecelerinde yerini, yerli-yabancı Pop ve Napoliten ağırlıklı müzik yapan gruba bırakıyor.

 

Şarabi   : İstiklal Caddesi No.174 Beyoğlu / 0212 244 46 09



Ağırlıklı olarak Akdeniz esintilerinin hakim olduğu Şarabi"nin menüsünde; Fırında Ispanak Dolgulu Cannelloni, Karidesli Pilav, Fırında Permasan Peynirli Patlıcan, Baklava Hamuruna Sarılı Levrek, Teriyaki Soslu Tavuk, Mürekkep Balıklı Fettucini ve Vişneli Ricotta özellikle denenmesi gereken lezzetler arasında bulunuyor. Şarabi"de ayrıca; şarapla en iyi uyumu sağlayan eşsiz peynir çeşitleri de lezzet tutkunlarının damak tadına hitap ediyor.

 

SON DAKİKA