23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

BEBEK OTEL’İNDE MANZARA KEYFİ

Bebek Otel,benzersiz boğaz manzarası eşliğinde Can Hatipoğlu tarafından design edilen Lounge müzik keyfini yaşamaya davet ediyor.

Bebek Otel’inde manzara keyfi

08 Ocak 2008 Salı 16:00

İSTANBUL- Sıcacık sohbetlerin ve İstanbul’un keyif dolu akşamlarının vazgeçilmez mekanı Bebek Otel, dilerseniz iş çıkışı, dilerseniz güzel bir yemeğin ardından eve dönmeden sizi benzersiz boğaz manzarası eşliğinde Can Hatipoğlu tarafından design edilen Lounge müzik keyfini yaşamaya davet ediyor.

 

Bebek Otel, 8 Ocak’tan itibaren müziğini profesyonellere teslim ediyor. Yurtiçinde ve yurt dışında pek çok önemli çalışmaya imza atmış sanatçılar eşliğinde ve Can Hatipoğlu’nun tasarladığı lounge müzikleri Bebek Otel’de....

 

Alışıldık Bebek Otel klasiklerinden kopmayan çizgisiyle, Boğaziçi akşamlarınıza renk katacak yeni tınıların enerjisine kapılacak ve müziğin ritmiyle bütünleşeceksiniz.

 

Her Salı, saat 19.00-21.00 arasında dönüşümlü olarak saksafon soloda Yıldırım Özpay ve Mellow Trip Trio yer alacak. Yıldırım Özpay, Küba ve Meksika’da uzun yıllar yaşamış müzisyen bir ailenin oğlu. Yaklaşık yirmi yıldır birçok ünlü müzisyenle çalışan sanatçı, latin, latin jazz, pop jazz eserlerden oluşan bir repertuvar sunuyor. Mellow Trip Trio’nun repertuvarında yine jazz standartlarında akustik rock ve chansonlar var.

 

Lounge müzikte deneyimli DJ Bülent Mert’i ise Bodrum Mandal Otel ve Fuga’dan tanıyoruz. DJ Bülent Mert, Salı-Cuma günleri 18.00-23.00 arası, her Cuma ise 21.00-23.00 arası sizlerle olacak.

 

Bebek Otel’in tüm duyularınızı harekete geçirecek enerjisi, günün yorgunluğundan kurtulmak için vazgeçilmez adresiniz olacak. Boğaz manzarasının dinlendiriciliği ve klasik şampanya kokteyllerinin unutulmaz lezzetine, günün saatlerine uygun hazırlanan müzikler eşlik edecek. Dostlarınızla en derin, en keyifli, en sıcak sohbetlerinizi, unutulmaz müzikler eşliğinde, yine Bebek Otel’de yapacaksınız.

SON DAKİKA